Jordániában keresztények csodálatos énekben magasztalják Magyarországot – magyarul

HungaryFirst küldte be 2018. 02. 25., v - 12:54 időpontban

A kultúránkat és tájainkat dicsérő, magyar nyelven előadott mű szerzője és előadója Tomeh Jbara, a Szeretet forrása kórus vezetője, aki civil foglalkozását tekintve a Jordániai Karitász katolikus segélyszervezet egyik vezetője.

Ebben a minőségében látogatott az év elején William Shomali jordániai püspök társaságában Magyarországra, ahol beszámoltak a hazájuk és a Közel-Kelet keresztény közösségeinek helyzetéről, nehézségeiről és arról a munkáról, amivel a szíriai polgárháború és az Iszlám Állam terrorszervezet elől elmenekült keresztény családokat támogatják.

Tomeh, a felemelő dal előadó-szerzője elmondta, hogy az ihletet számára a magyar kultúra gazdagsága, az ország szépsége adta, és az az együttérző szeretet, amivel a magyarok kiállnak az üldözött, szenvedő keresztények mellett.

Közös küldetésünk a közel-keleti keresztény közösségek megmentése, a menekültek hazatérésének és megmaradásának segítése, amiért a jövőben a támogatási programok keretében együtt kívánnak dolgozni magyarok és jordániai keresztények.

Hozzászólások

Névtelen (nem ellenőrzött)

2018. 02. 25., v - 16:26

sajnos nem látható ,ahogy énekelték ezt a szép dalt...a felsorolt kérdések másodrendüek és nem tartoznak a tárgyhoz...aki hisz istenben annak nem kell bizonyítani, aki nem hisz annak meg hiába próbálkoztok....

Endreffy Ildikó (nem ellenőrzött)

2018. 05. 14., h - 13:39

Köszönjük, ezt a keresztény szellemiségű, szép éneket!

Kepes Barnabásné (nem ellenőrzött)

2018. 05. 16., sze - 10:45

Látjátok nem minden ember egyforma ,áldás a keresztényekre. Meghatóvolt számomra !!

Czirbus István (nem ellenőrzött)

2018. 05. 21., h - 13:37

Megindító, hogy egy távoli ország kisebbségben élő keresztény hívei magyar nyelven dicsőítő éneket írnak Magyarországról és azt gyönyörűen el is énekelik, holott vélhetően nem sokat tudnak magyarul. Köszönjük Kedves Keresztény Barátaink!

András (nem ellenőrzött)

2018. 07. 05., cs - 13:45

Csodálatos a dal .Nagyon sok igazság van benne . De Magyarország nem csak BP .Tisztelettel .

Új hozzászólás