A 21. század keresztesháborúja – Civilizációk összecsapása Európában

HungaryFirst küldte be 2018. 04. 22., v - 09:20 időpontban

Egy rettenetes folyamat zajlik le a szemünk előtt és Európa népei jórészt tétlenül nézik végig saját felszámolásukat. (Néhány ezer felvonulót leszámítva.) A népességcsere, az őshonosnak számító, tehát több ezer éve itt élő európaiak ellen folyó rasszista, fajgyűlölő politika egyre több áldozatot követel.

Milliók áramlottak be a kontinensre alig néhány év alatt és további tízmilliók tervezik, hogy elindulnak. Ezek közül senki nem azért jön, hogy integrálódjon, hasznára legyen a társadalomnak és hozzátegye a magáét a keresztény-zsidó kultúrához, civilizációhoz.

Azért jönnek, hogy egyre többen legyenek. Ez a lopakodó hódítás, amire hitszónokok bíztatják elvakult híveiket a mecsetekben és ami egy bevált gyarmatosítási forma az arab világban. Azok a politikusok, akik a mi képviseletünkre esküdtek fel, elárultak minket és teljes odaadással szolgálják ki az idegen érdekeket, árusítják ki földünket, országainkat olyan embereknek, akik a nyugati civilizáció esküdt ellenségei. Európa, főleg annak nyugati része végveszélyben van.

(Exopolitika Hungary)

Új hozzászólás