Az Anonymus figyelmeztette a világot az idei évvel kapcsolatban

HungaryFirst küldte be 2018. 05. 12., szo - 09:08 időpontban
Az Anonymus figyelmeztette a világot az idei évvel kapcsolatban

 

Az Anonymus hackercsoporthoz kapcsolódó videó került fel az internetre, mely 2018 elkövetkező kataklizmájára hívja fel a figyelmet. A csoport olyan megbízható, belső forrásokból származó információk birtokában van a jövőt illetően, mely egyszerre borzalmas és nyugtalanító.

A világban egyes folyamatok elkezdtek megváltozni. A bolygó élővilágára is hatással van ez a globális jelenség, mely az állatvilágban is mutatkozik. Világszerte egyre több globális bálnaszerencsétlenséget észlelnek a partok mentén. Vagyis a bálnák és más nagytestű élőlényke egyszerűen egyfajta "öngyilkossági" hullámot elkövetve a partokra úsznak.

A természetvédők és a tudomány ma sem tudja, csak különféle bizarr magyarázatokkal szolgál ezekre a rejtélyes állati tömeghalálozásokra. A méheknél is megfigyelték, hogy tömegével kezdtek el pusztulni, és ez világszerte probléma. Ugyanakkor, egyes vidékein a bolygónak rengeteg sáska jelent meg, melyek seregekben járva falnak fel mindent!

Evo Morales bolíviai elnök országában most láttak először sáskákat. Sokak szerint ezek mind apró jelek. A közelgő apokalipszis jelei. Mindeközben Orwell legszörnyűbb jóslatai válnak valóra, és az embereket tömeges megfigyelés alatt tartják. gyakorlatilag mindent tudnak rólunk. Tudják, mit gondolunk, milyen pártokat preferálunk, mit szoktunk vásárolni...stb.

A világ tehát egy elkerülhetetlen vég felé sodródik, melyről fel is lebbenti a fátylat az Anonymus a rendelkezésére álló dokumentumok alapján. Érdemes végig nézni a videót! 

Új hozzászólás