Felhívás a jubileumi Kurultajra!

HungaryFirst küldte be 2018. 05. 12., szo - 15:44 időpontban

2018. év a jubileumi Kurultaj éve. Augusztus 10-11-12-én, Bugacon ismét együtt emlékezünk dicső lovasnomád elődeinkre. Minden magyar lovas-hagyományőrzőt várunk szeretettel a Magyarság legnagyobb hagyományőrző rendezvényén! Ünnepeljünk együtt a Kárpát-medencei magyar testvéreinkkel és keleti rokon népeinkkel a Kurultáj – Magyar Törzsi Gyűlésen, hogy az összefogás tovább tovább nőjön, nemzetünk tovább erősödjön!

 

Felhívás a jubileumi Kurultajra!

 

Kurultaj 2018. Részvételi feltételek és házirend a lovasoknak

 

A Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlésen nagyon fontos szerepet játszanak a különböző lovas programok. Lovas és lova tisztelt vendég a legnagyobb magyar hagyományőrző ünnepen. A Kurultaj szervezői különös figyelmet szentelnek az állategészségügyi előírások betartására, ezért fokozott figyelmet és közreműködést kérünk a lovas résztvevőktől is. Kérjük a lovasoktól, hogy egymás és saját lovaik érdekében tartsuk be a következőket, és ezek teljes tudatában induljanak el a rendezvényre!

- Fontos, a lovaknak fél évnél nem régebbi Negatív Fertőző Kevés Vérűség vérvizsgálattal kell rendelkeznie.

- Kötelező kombinált oltás megléte!

Útlevélnek ott kell lennie a helyszínen! Nincs lehetőség utólagos bemutatásra!

- Akik lábon érkeznek, tábort addig nem üthetnek amíg a ló ellenőrzése meg nem történt!

- Akik többen jönnek együtt (akár lószállítóval akár lábon) és akár egyetlen lónak is a csapatban nincs útlevele azok nem vehetnek részt a rendezvényen!

- A már vizsgálaton átesett lovakat a rendezvény egyedi azonosítóval fogja ellátni (szőrfestékkel előre meghatározott mintát fogunk a lovakra festeni).

A rendezvényen lóval úgy lehet részt venni, hogy a résztvevő lovas fentieknek maradéktalanul aláveti magát, beleértve, hogy elfogadja az egyedi azonosító felhelyezését.

A szigorú ellenőrzések mindannyiunk érdekében történnek, nagy tisztelettel kérünk tehát mindenkit, hogy fogadják el és tartsák be! Tegyük biztonságossá együtt a rendezvényt!

A rendezvényen lovas hagyományőrzőként résztvevőknek a ló és a lovas ellátását térítésmentesen (a házirendben részletezettek szerint) biztosítjuk.

A Lovas házirendről és további tudnivalók itt olvashatóak!

Felhívás a jubileumi Kurultajra!

(Kurultaj)

Új hozzászólás