Szándékosan hallgatnak a 4000 éves Ujgúrban feltárt magyar sírokról?

HungaryFirst küldte be 2018. 05. 31., cs - 08:59 időpontban

Léteznek a világunkban olyan népcsoportok, kiknek létezését mindmáig köd fedi. Ujgur testvéreink, kik a Sárga folyó és a mongól sztyeppék között éltek, szintén ide sorolandók. Ők fehér emberek, hosszú szőke hajjal, egy kínai utazó leírásai alapján.

A Xingjiang tartomány olyan felfedezést tartogatott a világ számára, különösen a Magyar Nemzet számára, hogy arról még napjainkban sem mernénk álmodni. Dr. Bakai Kornél szerint az egészet elhalgatták a világ elől. 

2006 és 2007 között olyan feltárásokat végeztek, amikről a mai napig hallgatnak. Olyan sírokat tártak fel mélyen eltemetve, melyek a magyarság eredetének a megfejtését segítették volna elő - mondta Bakay Kornél. 

Lepelbe csavart, felöltöztetett, rendkívül jó állapotban megmaradt holtestek voltak  ezek, egy "ismeretlen" törzs tagjaiból  akik rokonságot mutattak a magyarokkal. A testek a kormeghatározás alapján közel 4000 évesek voltak. 

Egyikük egy 45 éves hölgy volt, hosszú, bokáig érő selyemruhában. A hajfonata és sapkája csúcsos volt, mint a szkíta népeké. Sokuknak eltakarták az arcát maszkal. Ezek a honalapításkori magyar sírokban is gyakori volt. 

Érdemes végigkövetni Bakay úr előadását a csatolt videóban. Ha csak a fele igaz állításainak, érdemes mindent újragondolni...

Új hozzászólás