Június 4. Trianon

HungaryFirst küldte be 2018. 06. 03., v - 22:50 időpontban

Június 4. Trianon. Sokan úgy gondolják, hogy már rég volt, mit tehetünk és amúgy is minek ez a nagy-magyarkodás nos nekik írok pár gondolatot: Régen volt?

- Trianon: Nagymamám gyermekkorában (Ők Dunaszerdahelyről menekültek)

- 56 : Édesapám gyermekkorában.

- rendszer"váltás" (hatalom átmenekítés) pedig az enyémben..

Ti milyen gyermekkort szeretnétek a fiaitoknak?

Íme a tények:

1920.06.04-es diktátum (ami az összes európai alapelvvel és joggal ütközik!!!) kimondta a magyarok kollektív felelősségét is, ami azt jelenti, hogy az első világháborút követően a csecsemőtől az aggastyánig minden magyar háborús bűnös!

(Tehát még a 3 éves Kovács Jolika és Gyuszika is... ez van...nem számít ha a magyar nép nem volt független, Bécs irányította... és jogilag felelősségre nem vonható... főleg nem egy egész nemzet... Nem számítanak emberi jogok, bizottságok... de csak nálunk, magyaroknál...)

Mindezek után a magyar Kommunista Párt és a diktatúra későbbi vezetői, nem hogy elfogadták, de még erősítették is ezt a kollektív bűntudatot. És mindenkori vezetőinknek sem érdeke (mivel ugyanaz a főnökük, mint akik keverték/"keverik" a lapokat) ezzel foglalkozni a mai napig.

Holott jogilag sehol nem állná meg a helyét! Mint ahogy ma az izraeli-amerika lerohanhat bárkit, mert "vegyifegyvert" sejt a bizonyíték pedig sehol!? Gyerekeket ölhetnek? Betiltott foszforral égethetnek szénné civileket? Nekik szabad... -nekem meg ha meghúzzák a kocsimat, még a biztosító sem fizet bizonyíték-felvétel nélkül... Beneš dekrétum a mai napig érvényben van!!! (Valamelyik miniszterünk-pártunk foglalkozott ezzel valaha is? Kiket is szolgálnak ki? Biztos, hogy minket?)

Ez a dekrétum automatikusan megfosztva őket állampolgárságuktól, ami a nyugdíj és más állami járadékok megvonását, az állami alkalmazásból való elbocsátást is maga után vonta. (Sőt 2007. szeptember 20-án a szélsőségesen a szlovák parlament összes pártja (kivéve a Magyar Koalíció Pártja) megszavazta a Beneš-dekrétumok sérthetetlenségéről szóló 1487/2007 számú határozatát..)

A magyar nemzetiségű magánalkalmazottak elbocsátását egy júniusban kiadott rendelet írta elő. Betiltották a magyar nyelv használatát a közéletben, kizárták a magyar hallgatókat az egyetemekről, feloszlatták a magyar kulturális egyesületeket, befagyasztották a magyarok bankbetétjeit. Lehetővé tették és szabályozták a németek és magyarok földjeinek elkobzását, melyekre cseheket és szlovákokat telepítettek. Tehát ez már rég volt...megboldogult nagymamám gyermekkorában... De mi lesz a gyermekeink, unokáink gyermekkorában? Akiknek ez nem fontos, azoknak kívánok további jó ajak-fenék-cicifeltöltéses szintetikus-ízfokozós méregnyammogásos pollen-nap-tej-liszt-étel-ÉLETallergiás orvosságreklámzabálást szelficsücsörikéim! 

Kánfor László, Facebook 

Új hozzászólás