Egyedül Londonban száz hivatalos saria-bíróság működik

HungaryFirst küldte be 2018. 06. 11., h - 07:02 időpontban
Egyedül Londonban száz hivatalos saria-bíróság működik
Tommy Robinson 

2018. április 30-án tette le az esküt Sajid Javid brit belügyminiszter a Koránra – emlékezteti az „apróságra” olvasóit a független német nyelvű PINews („Politikailag Inkorrekt” Hírek) portál. Amit a totálisan szabad brit fősodratú média, beleértve a halálosan unalmas, BBC-ként ismert közszolgálati kormányszócsövet, nagyvonalúan elfelejtett megemlíteni, nyilván azon az alapon, hogy kit érdekel az ilyen mindennapos sztori.

A cikk alcíme így hangzik: „Nagy-Britanniában az iszlám uralkodik”.

Az írás azzal kezdődik, hogy Anglia nagyon szereti magát a demokrácia bölcsőjének is nevezni a Magna Carta, a jogok nyilatkozata  (,,Bill of Rights"), a rabszolgatartás tilalma és a női egyenjogúság miatt, csakhogy mi a női egyenjogúság miatt. Csakhogy mi lett mindebből? - teszi fel a kérdést Von Alster, hogy az ország egyre inkább aláveti magát az iszlámnak. 

Egyedül Londonban száz hivatalos saria-bíróság működik. Ezen iszlamista jogrendszer az elsősorban a Koránban lefektetett jogi rendszeren alapul és az iszlám világában a vallási törvény egyidejűleg az állami törvény is.

E koránra esküdött fel tehát Sajid Javid belügyminiszter, és Ő európában az első belügyminiszter, akinek ,,muzulmán háttere" van. A pakisztáni származású Javid belügyminiszterként a rendőrségért, a terrorizmus elleni küzdelemért és a bevándorlásért felelős. 

Egyedül Londonban száz hivatalos saria-bíróság működik
Sajid Javid 

Nos, Tommy Robinsont, az ország legismertebb iszlám-kritikusát ez a rendőrség vette őrizetbe.

Robinson az Európai Védelmi Liga alapítója. Az elmúlt években elsősorban a hazájában egyre inkább elszaporodó, jellemzően muszlimok által vezetett úgynevezett „grooming” bandák, vagyis a kiskorúakat prostitúcióra nevelő bűnözői csoportok leleplezésére fókuszált. És bírálta a rendőrséget, hogy a muzulmán bűnbandákkal szemben roppant nagy toleranciát, illetve passzivitást tanúsít.

Azért vették őrizetbe, mert a bíróság épülete elött  (és nem a tárgyalóteremben, ahogyan néhány hazai ballinerális portál hazudta) készített mobiljával felvételeket, amikor E bíróság egy ilyen ,,grooming" bandát tárgyalt. Harminc  (!) év kellett hozzá és ezer áldozat, hogy végre egy ilyen bűnbanda ellen fellépjenek. 

Robinsont letartóztatása után három órával már 13 hónapos börtönre el is ítélte a bíróság.

Ez a bíróság azonnal hozott egy döntést, amely megtiltotta a brit médiának, hogy az esetről tudósítson.

A Robinson kíváncsiságát felkeltő tettesek csaknem mindegyike pakisztáni muzulmán volt, akár a belügyminiszter. És főként a Greater Manchester megyében lévő, 107 ezres Rochdale városából valók, ahol Sajid Javid belügyminiszter született. 

Von Alster ezután idézi a „TheRebel.media” videóját, amelyben az indiai „Sikh Awareness Society” („Szik Tudatosság Társasága”) egy tagja ugyanazon a napon, mint Robinson, szintén erről a „grooming” bandáról tudósított, szintúgy a bíróság előttről és mikrofont is dugott a vádlottak orra alá, majd megnevezte a bandatagokat. Őt meg sem zavarták tevékenységében. Magna Carta Libertatum, Jogok Nyilatkozata – és velük szemben a ma. Nyilvánvaló tehát: Robinson tilos, a magyarországi „diktatúra”, „populizmus”, „antiszemitizmus”, „ultranacionalizmus” pedig kötelező.

(Vajon, mi esélye van egy angolnak a hazájáért, vallásáert harcolnia, amikor az iszlám már mindenhova befészkelte magát?)

Forrás: magyaridok.hu

Új hozzászólás