Láthatatlan atrocitások Párizs utcáin

HungaryFirst küldte be 2018. 06. 13., sze - 07:42 időpontban

"Láthatatlan atrocitások Párizs utcáin" annak a videónak a címe, mely részletesen bemutatja, hogyan változott meg Európa képe az iszlám betelepülés hatására. Svédország 1975-ben elhatározta, hogy teret ad a bevándorlásnak és a közel-keleti, de főleg afrikai betelepülőknek.... 1975 óta az országban elkövetett erőszakos bűncselekmények száma 300%-kal növekedett, az elkövetett nemi erőszakok száma pedig (kapaszkodjatok meg) 1472 %-kal!  

 

Angela Merkel a szemünk láttára hívta meg és számolatlanul, sőt ellenőrizetlenül engedett be Európába több millió muzulmán bevándorlót, akiről százezres számban mai napig nem tudják a hatóságok kicsoda, hol található és mit csinál, ugyanis a belépés után (mintha EU-állampolgárok lennének) szabadon mozognak papírok és ellenőrzés nélkül a schengeni határokon belül...

Franciaországban odáig jutottunk, hogy a 21.századi kultúrát 7.századi dogmák és hittételek váltják fel. Párizs egyes negyedeiben Sharia törvénye uralkodik és olyan a kép, mintha Szaúd-Arábiában járnánk. Mára az invázió fenntarthatatlan és valószínűleg visszafordíthatatlan méreteket öltött. 

Párizs iszlamizációja figyelmeztetésül kell szolgáljon egész Európa és Magyarország számára. Franciaország csak egyik jellemző példa arra nézve, hogy Európa háborúban áll, de egy olyan háborúban, ahol Európa a politikai korrektség oltárán nem az állampolgárai érdekeit és életét védi, hanem az őt ellenségnek tekintő hadak jogain moralizál és azok jólétéről gondoskodik.

Röviden fogalmazva: egy józan ésszel elképzelhetetlen öngyilkos abnormalitás pusztítását választotta (SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj)

Új térkép Globalista Liberális jövőképben így néz majd ki :

Láthatatlan atrocitások Párizs utcáin

Muszlim tömegek blokkolják a közlekedést a közös imájuk alatt:

 

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Új hozzászólás