A miniszterelnök „VAKÁCIÓ”-ra megy

HungaryFirst küldte be 2018. 07. 20., p - 10:09 időpontban

Minden bizonnyal még a héten felkerül a magyar kormányfő Facebook-oldalán található szójátékából hiányzó két betű, és a miniszterelnök „VAKÁCIÓ”-ra megy - írja borsonline.hu.

Orbán Viktor nagy hajrát nyom pihenése előtt, hiszen az elmúlt bő két hétben a világ vezető hatalmainak első embereivel találkozott, ez pedig óriási diplomáciai siker. Ezzel párhuzamosan elhallgattatta a kormányfő azokat a hangokat, akik azzal hozakodtak elő, hogy Magyarország elszigetelődött.

A miniszterelnök „VAKÁCIÓ”-ra megy
Berlin – Július 5-én Merkel kancellárral, Fotó: AFP

Orbán Viktor július 5-én találkozott Berlinben a német kancellárral, Angela Merkellel, Erről a találkozóról került fel a kormányfő Facebook-oldalára az első fotó, amely a szójáték első betűje is egyben, az Ó.

A miniszterelnök „VAKÁCIÓ”-ra megy
Szófia – Július 6-án Li Ko-csianggal tárgyalt, Fotó:  AFP

Berlinből Szófiába érkezett, ahol részt vesz a Kína–Kelet-Közép-Európa (KKE) együttműködés soron következő csúcstalálkozóján. Kétnapos bulgáriai programja során Orbán Viktor kétoldalú megbeszélést folytatott Li Ko-csiang kínai miniszterelnökkel, valamint tárgyal a Bank of China vezetésével is.

A miniszterelnök „VAKÁCIÓ”-ra megy
Ankara – Július 9-én Erdogan török elnök beiktatásán, Fotó: AFP

Július 9-én Ankarában részt vett Recep Tayyip Erdogan török elnök beiktatásán, majd 10-én már Emmanuel Macron francia elnök társaságában nézte meg a Franciaország– Belgium világbajnoki mérkőzést Szentpéterváron.

A miniszterelnök „VAKÁCIÓ”-ra megy
Brüsszel – Július 11-én Trumppal a NATO-csúcson, Fotó: AFP

Ezután következett 11-én Brüsszelben a NATO-csúcs, amelyen többek között Donald Trump amerikai elnök is részt vett.

A miniszterelnök „VAKÁCIÓ”-ra megy
Moszkva – Július 15-én Putyin fogadta, Fotó: AFP

Múlt vasárnap pedig Moszkvában, a Kremlben találkozott egymással Orbán Viktor és Putyin orosz államfő, ahol a futball-vébéről, energetikai beruházásokról és a gazdasági együttműködésről tárgyaltak egymással. A szójáték jelenleg a KÁCIÓ-nál tart.

A miniszterelnök „VAKÁCIÓ”-ra megy
Fotó: AFP

Orbán Viktor miniszterelnök e hét elején hivatalos látogatásra Izraelbe utazott, ahol Benjamin Netanjahu miniszterelnökkel (képünkön) és Reuven Rivlinnel, Izrael Állam elnökével is tárgyalt.

Nincs lazítás...

Borítókép: facebook.com/orbanviktor

Új hozzászólás