2018 őszén fogják átadni Európa egyik legnagyobb vágóhídját Mélykúton

HungaryFirst küldte be 2018. 07. 21., szo - 07:24 időpontban
2018 őszén fogják átadni Európa egyik legnagyobb vágóhídját Mélykúton
Átadás ősszel lesz, fotó: magyarepitok.hu

A Merkbau és a Modinvest kivitelezésében Mélykúton épülő Hunent üzemben bokrétaavatót tartottak - olvasható a Magyar Építők oldalán.

Szerkezetkész a több mint 18 ezer négyzetméteres víziszárnyas vágóhíd, melyet 12,6 milliárd forintból épít a Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. számára a Merkbau Kft. és a Modinvest Kft.

A Bács-Kiskun megyei Mélykúton épülő létesítmény hétfői bokrétaavató ünnepségén Kurt Weiss, a Hunent Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy itt Európa legnagyobb és leghatékonyabb víziszárnyas vágóhídja épül: képes lesz napi 50 ezer kacsa, vagy 25 ezer liba vágására és feldolgozására.

Knáb János, a Merkbau Kft. műszaki igazgatója a Modinvest Kft. nevében is köszöntötte a résztvevőket, és nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy a térség legnagyobb beruházását kivitelezhetik, és hozzájárulhatnak a Hunent márkanév ismertebbé tételéhez. Hozzátette: a kivitelezési munka 2017 őszén kezdődött, a befejezés pedig mostanra már csak néhány hónapnyira van, az átadás 2018 őszén meg fog történni.

Forrás: magyarepitok.hu

Új hozzászólás