Megtámadtak egy magyar férfit New Yorkban, aki belehalt a sérüléseibe

Sebestyén Márta küldte be 2018. 08. 09., cs - 08:58 időpontban

Szabó Sándor 35 éves volt. Egy esküvőre érkezett New Yorkba, ahol az utcán megtámadták, és keddre virradóra belehalt sérüléseibe.

A 888 értesülései szerint a Floridában élő magyar férfi a féltestvére esküvőjére utazott New Yorkba. Szabó Sándor egyik hozzátartozója elmondta, hogy a férfi Amerikában született és nőtt fel, de mindig magyarnak vallotta magát.

Mindössze 35 éves, ritka tiszta szívű és őszinte, jámbor fiatalember volt, aki előtt még ott állt az élet" - kommentálta egy hozzátartozója a tragédiát.

abc7ny.com

Hétfőn hajnalban a lagzi után Sándor éppen az Uberjére várt az utcán és tévedésből véletlen rossz autó ablakán kopogtatott, amelynek sofőrje érthetetlen okból ezen feldühödve kiszállt az autójából és arcon ütötte a magyar férfit.

A New York-i hatóságok közlése szerint az erős ütéstől Sándor a járdára esett és beütötte a fejét és ennek következtében elvesztette eszméletét. Az esés után komoly fejsérüléssel, kritikus állapotban szállították kórházba. Szabó Sándor másnap (kedden) belehalt sérüléseibe. Az elkövetőt azóta is keresik. A rendőrség közölt egy videófelvételt, melyen a színes bőrű elkövető látható.

Forrás: 888.hu, abc7ny.com 

Borító: Linkedin

Új hozzászólás