A magyarok szívjanak, mint a torkos borz?

HungaryFirst küldte be 2018. 08. 10., p - 07:48 időpontban

Miközben több, mint hárommillió magyar már évek óta pontosan érti, hogy a kerítés, illetve az illegális bevándorlás elleni intézményes védelem a biztonságukat szolgálja, és már az európai népek nyolcvan százaléka is a mieinkhez hasonló szigorításokat követel ki kormányaiktól, itthon a nyilvános viták szintjén ez még mindig nem akar kétszerkettő lenni.

Jól példázza ezt az Echo Tv Angard című szerdai adása, amelynek hagyományos felállásában Tóth Csaba liberális és Böcskei Balázs baloldali elemző ütköztette nézeteit a konzervatív-nemzeti álláspontot képviselő G. Fodor Gáborral és Gajdics Ottóval.

A vitának az adott külön aktualitást, hogy éppen napjainkban ünnepelhetjük a kerítés fennállásának harmadik évfordulóját, amely sikeresen megvédte a magyarokat attól a civilizációs krízistől, amely egész Európát fenyegeti. Hiába mondja erre Böcskei Balázs, hogy elemzőként „nem győzik hangsúlyozni”, hogy az ellenzék nem kerítésbontó. Valójában ezt a kutya sem hiszi el nekik. A balliberális pártok legfeljebb csak önös érdekből a kampányban, hatalmi vágyaik után lihegve préselték ki magukból, hogy nem akarják lebontani a kerítést. Az Európai Unió hadszínterein azonban mindig azok mellett álltak ki – hangosan, undorítóan, hazaáruló módon –, akik nyakló nélkül tolták volna ide a migránsokat, kötelező kvótákkal akarták a nyakunkba ültetni őket.

A kötelező kvótát sikeresen megfúró magyar álláspont helyett pedig mindig azokat támogatták, akik ezerrel támadták Orbán Viktort. Tóth Csaba a vitában azzal akarta még jobban összezavarni a nézői agyakat, hogy a politika szofisztikáltabb annál, mint hogy valaki bevándorláspárti vagy bevándorlás ellenes. Böcskei azzal finomított az álláspontjukon, hogy szerinte nincs ilyen éles törésvonal, mert egyre többen vannak a bevándorlást kritizáló emberek, s a nyugati országok egymás után jelentik be a bevándorlást szigorító intézkedéseiket. A miértre G. Fodor Gábor adta meg a választ: „Mert a valóságot kizárták az ajtón és most az visszamászik az ablakon.” Nem azért szigorítanak ők, mert annyira okosak, felvilágosultak, hanem mert a társadalmi nyomás kényszeríti ki az emberek biztonságát védő intézkedéseket. Ellenkező esetben a nép fogja leváltani őket. Gajdics Ottó pedig kiemelte, azért kezdtek el úgy beszélni, mint Orbán Viktor, mert látták, hogy azzal a retorikával választást lehet nyerni. Ez persze nem azt jelenti, hogy a tetteikben is követni fogják a magyar miniszterelnököt. Nekik azért kellenek a bevándorlók, hogy általuk föllazíthassák Európa hagyományos társadalmait, hogy így érvényt szerezhessenek liberális eszméik hatalmon tartásának.

Hiába mondja Tóth Csaba, hogy Orbán Viktor patás ördögként való emlegetésének semmi köze a kerítéshez. Szerinte ennek oka a demokrácia hiányában, a jogállamiság deficitjében és a médiahelyzetben keresendő. Alakoskodására jellemző, hogy komolyan még ő maga sem tudta végig mondani botrányosan hazug érveit.

Orbán Viktor bizony azért patás ördög, mert nemzetmentő biztonságpolitikájával megakadályozza, hogy a migránsok számolatlanul beáramoljanak az európai országokba. S miközben szétzúznák a társadalmak keresztényi szövetét, olyan hatalmas szavazótábort biztosítanak a balliberális politikai erőknek, amely révén azok időtlen időkig kormányon maradhatnak. Nélkülük viszont sose jutnának oda.

A magyarok meg csak szívjanak, mint a torkos borz?

A vita szerencsére ezúttal is megmutatta, kik akarnak ilyen „jót” honfitársainknak.

Forrás: Horváth K. József; leander.blogstar.hu

Új hozzászólás