A magyarok kiröhögik őket

HungaryFirst küldte be 2018. 10. 08., h - 05:24 időpontban

Kezembe került Szabó Tímeának, a Párbeszéd parlamenti képviselőjének minapi felszólalása az Országgyűlésben, ami kifejezetten az árulózásról szólt. Mindez annak kapcsán, hogy a migránsbetelepítéshez zsaroló eszközként használt Sargentini-jelentést a hazai közvélemény élesen elutasította, az ellenzéki képviselők pedig nemcsak érveltek mellette, de meg is szavazták. Ez a magyarok többsége szerint kimerítette a hazaárulás fogalmát, amit az érintettek nagyon zokon vettek. De hát ha valaki hazaáruló, akkor hazaáruló, azt nehéz letagadni.

Szabó Tímea, a Helsinki Bizottság emlőin cseperedett Soros-fun, kócos nőimitátor mindenesetre megpróbálta. Mindössze hatperces hozzászólásában nem kevesebbszer, mint tizenhatszor használta az áruló kifejezést. Majd – megvédeni igyekezve ellenzéki elvtársait – előállt a farbával. Szerinte nyilván nem a hazát ország-világ előtt szipolyozó képviselők a hazaárulók, hanem természetesen Orbán Viktor. Szó szerint a következőket mondta:

„Miniszterelnök úr, ön támadja Magyarországot, a magyar embereket és ön az áruló.”

Természetesen ezúttal is kiestek a száján a szokásos mantrák, mint az egészségügy, az oktatás szapulása, a hajléktalanokkal kapcsolatos embertelen bánásmód ostorozása, mindez migránssimogató hangulatban, mert Szabó szerint Orbán „magasról tesz Magyarországra, magasról tesz a magyar emberekre.” De majd a Párbeszéd! Az jön és mentőövet dob Magyarországnak. Ez olyan hihetetlen, egyszersmind nevetséges állítás, hogy a hitelesség kedvéért egy csipetnyit ebből is idézek. „Nekünk a Párbeszédben viszont Magyarország az első, a magyar emberek az elsők, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk azt, hogy tönkre tegyék ezt az országot.” Hát nem gyönyörű, amikor az a 0,2 százalékos parlamenti frakció brekeg, amely párt a kutatások szerint fél százalékos támogatottságot sem ért el. S frakcióval is csak azért rendelkezhet, mert a szociktól kölcsönkérték négy évre a régi motoros Burány Sándort, amivel több pénz jár együtt.

A magyarok nagyon unják már ezt a dumát, hiszen az ezekről a kérdésekről szóló vitákat korábban meghallgatták, mérlegelték, aztán elmentek választani és az Orbán vezette szövetségnek szavaztak óriási bizalmat, a Párbeszédet pedig szintén besorolták a helyére, a bolhák közé. Mert azt akarták, hogy folytatódjon az a gazdaság- és nemzetpolitika, illetve a migrációval szembeni program, ami eddig megteremtette a magyarok biztonságos és fejlődő életkörülményeit. Kocsis Máté, a FIDESZ parlamenti frakcióvezetője a Hír Tv-ben pedig elmondta: „Nem vitatja senki, hogy a világban konfliktusok, problémák, háborúk, szegénység, éhezés van. Európának dolga, hogy segítsen, de nem dolga, hogy saját életét is föláldozza mindezért. És nem dolga, hogy a saját jövőjét, biztonságát és kultúráját, amire az egész társadalma épült eldobja, pusztán azért, mert néhány baloldali politikus plusz szavazatokat akar szerezni.”

Elérkeztünk hát ismét a lényeghez, Kedves Olvasó: a kettős mércéhez és a hatalomvágyhoz. Mert az ellenzék jól tudja, migránsszavazatok nélkül demokratikus úton – belátható időn belül – soha nem kerülhetnének kormányra. Hiába rágalmazza a 0,2 százalékos bolha percenként akár ezerszer is árulónak Orbán Viktort. A magyarok úgy is kiröhögik őket.

 

Horváth K. József, blogstar.hu

Új hozzászólás