„Ne nézz hátra, jön a farkas,…

Stoffán György küldte be 2018. 11. 05., h - 20:39 időpontban

…nagyot üt a hátadra!”… Szeretném ezzel a Ghymes szöveggel kezdeni a mai írásomat, mert több szempontból is van köze manapság a magyarországi cigányságnak a farkasokhoz – így kis betűvel.

Volt nekünk egy farkasunk, aki hosszú évek óta csak volt és evett. Kis betűvel írom, hisz ezt így kell, mert én egy állatról írok. A farkas ugye mit csinál a mesékben? Báránybőrbe bújik, jól besimul a nyájba s fogyaszt. Eszik, dőzsöl, szépen kinövi magát, egyszer csak azt vesszük észre, hogy falkát alapít, és egyre veszedelmesebbé válik.  Hát pontosan ezt történt cigányügyben, legalább két, ha nem három évtized alatt. A farkasok elszaporodtak, és csak ették a kiszolgáltatott bárányokat, azok mit tehettek, mint hogy bégettek és tűrtek. A cigány vezetőség jól lakott az uniós pénzekből, amiket a saját népük után felszedegettek. Futotta nagy autóra, hivatalokra, bulikra, megteltek a hűtők, jutott csomagra is a „böribe” lévő rokonságnak, „raj” öltözködésre, kilós Máriás „fukszokra”. Mindenre. Csak a lényegre nem. Az senkit nem hat meg, sem szociológust, sem tanácsadót, sem kormánybiztost, hogy a „szegregátumban” bizony már „csirifarhátra” sem jut. Nemhogy a hónap végén, de már a hónap elején sem.

Soha nem látott szegénységet látok egyes cigányok közt, de ezzel ellentétben soha nem látott gazdagságot is. Akkora szakadék van kialakulóban, aminek veszélyével senki nem foglalkozik. A minisztériumokba le van jelentve, amit éppen hallani szeretnének, amit prezentálni kell, és a valóság ezzel ellentétes és félelmetes.

Hallottam róla, hogy van itt Magyarországon egy bődületes nagy törzsi gyűlés, ami már inkább átcsapott valamiféle búcsúba, mint hagyományőrzésbe, vagy épp a kormány keleti nyitás programjának részébe.  Aztán azt is hallottam, hogy idén megjelentek már ott is a farkasok. Nem azok a feketék, akiket itthon már megszokhattunk, hanem ezek szürkék.  Van ezeknek a farkasoknak valami magyar vonatkozású „vezírük” is, aki bár vona-kodik, hogy őt összekössák bármiféle radikális megnyilvánulással, a tények bizony azt bizonyítják, hogy mégis munkálkodik valami gorombaságon. Talán nem véletlenül járogat Törökországba.

És most tegyük össze az elmúlt hónapok cselekményeit. Szürke farkas vezír bár háttérbe vonult, de azért itt-ott feltűnik. Engem az aggaszt leginkább, hogy gyakran tűnik fel cigány vezetők társaságában. Megkérem szépen tisztelettel, hogy ez a tény kezdje el aggasztani a Magyar Nemzetbiztonságot is – már ha még maradt ott szakember – és kezdjen foglalkozni az üggyel. Menjen egészen vissza a sólyi ferikéhez (kisbetűvel, mert nem érdemel nagyot. Meg amúgy is  a Ferenc név sem politikailag, sem vallásilag nem túl menő) és vallassa ki azt a kölköt, hogy milyen eszméket tanulmányozott a gyilkosság előtt.

Összegezzük. Én azt állítom, hogy a cigányság soha nem látott nyomorban és soha nem látott gazdagságban él. Azt állítom, hogy ez hatalmas feszültség kirobbanásához fog vezetni. Azt állítom, hogy egyes telepeken már zombik élnek a mértéktelen drogozás miatt, és nem cigányok. Azt állítom, hogy a Szürke Farkasok betörtek hozzánk és táplálékot keresnek.  Azt állítom, hogy Szerbiában muszlim cigányokkal telepítettek be egy magyar falut, a határhoz alig 60 km-re. Azt állítom, hogy ugyancsak Szerbiában van egy kiképző tábor, a határhoz cca. 100 km-re.

Azt állítom, hogy valami készülődik, és aki ezt nem veszi komolyan, az magára vessen, mert nagyon fog fájni a háta!

(Szaffi)

Új hozzászólás