Chuck Norris szerint Budapest a leggyönyörűbb város

HungaryFirst küldte be 2018. 11. 27., k - 08:05 időpontban

Pár hete bombaként robbant a hír, miszerint hazánkba látogat a világhírű akciólegenda Chuck Norris és felesége, Gena, ráadásul egy igazán nemes ügy miatt. A házaspár indította el a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz gyűjtő jótékonysági akcióját, szombat este a Papp László Sportarénában.

Természetesen mindenki szerette volna elkapni egy interjúra a világsztárt - így mi is – az itt tartózkodása alatt, erre azonban sajnos nem volt lehetőség, kárpótlásul viszont ma délelőtt “vendégül látták” a sajtó munkatársait egy rövidke, ám baráti légkörű sajtótájékoztatóra, amit kár lett volna kihagyni.

Azt azért eddig is sejtettük, hogy Norris az emberibb sztárok közé tartozik, de most saját magunk is megbizonyosodhattunk róla, hogy ez bizony így van, sőt! Kevés olyan embert látni - nemhogy világsztárt - aki ilyen átéléssel beszél a hitről és annak fontosságáról, és talán ami még fontosabb, hogy nemcsak beszél róla, hanem valóban nagyon komolyan is veszi. Ezzel kapcsolatban felidézte még gyermekkorát is, és elmondta, hogy amikor 1940-ben megszületett, a világra jötte után hét napon át nagyon beteg volt, olyannyira, hogy még édesanyja se láthatta, ezért megvan róla győződve, hogy aggódó anyja imái mentették meg az életét. Arra is kitért, hogy a kemény edzések mellett az istenhit segítette, amikor karatézni kezdett, világbajnok lett, és címét hat éven át megőrizte.

Isten nélkül filmsztár se lettem volna, és akkor is a hitből merítettem, amikor létrehoztam alapítványomat, amely szegény sorsú, és problémás gyerekeket tanít karatézni. Eddig harmincezren kerültek ki iskoláinkból, sokan később egyetemre is bejutottak, és azóta is sikeresek.

- mondta Chuck Norris. Majd azt is elmondták, hogy feleségével ezért is fogadták el a Baptista Szeretetszolgálat meghívását, hogy közös erővel még több rászoruló gyermeknek tudjanak segíteni.

Norris és kedvese személyes jelenlétük mellett még egy igazi relikviát is felajánlott, hogy még jobban tudjanak segíteni: elárverezteti a Walker, a texasi kopó című sorozatban is látható cowboykalapját, amelyet aláírásával is ellátott, a befolyt összeget pedig teljes egészében egy magyarországi gyermekhospice-ház javára ajánlotta fel.

***

El kell mondanom valamit. A világ nagyon sok országában járhattunk már, de Budapest a legbarátságosabb és leggyönyörűbb város, mind közül. Nagyon szeretünk titeket! 

Norris a végére pedig még egy igazi bombahírt is közölt a hazai sajtóval, miszerint jövőre ismét belevág egy filmforgatásba, ráadásul egy Nascar-történetről van szó:

Nagyon várom már a februári forgatást. Huszonöt éve nem szerepeltem ilyesféle autós filmekben, de most egy nagyon jó forgatókönyvet kaptam, ezért bevállaltam, na és persze ebben is rendesen elintézem majd a rosszfiúkat, mint minden filmemben.

- tette hozzá a színész szintén jót nevetve. Mi pedig alig várjuk, hogy ilyen szerepben láthassuk az 78 éves világsztárt.

Teljes cikk: Tündi, Blogstár

Borítókép: Infostadt

Új hozzászólás