Hogyan zsidózik ezután Magyar György Orbánra mutogatva?

HungaryFirst küldte be 2018. 12. 04., k - 17:17 időpontban

A címben feltett kérdés költői, hiszen biztos vagyok benne, hogy a leleményes ügyvéd mindig meg fogja találni a módot a zsidózásra, ha Orbán Viktoron üthet vele egyet, jóllehet ezek a rágalmai egytől egyig – mint most a CEU-val kapcsolatos is – teljesen alaptalanok. A maga vagy saját fészekalja szemében a gerendát ugyanakkor még véletlenül sem észre vevő hivatásos szemforgató ugyanis nagyot kussolt azzal kapcsolatban az ATV Civil a pályán műsorában, hogy a jobbikos Szávay „büdöszsidózott, kampós orrúzott” egy nagyot.

Talán az élet valamelyest segít nekünk, mert a hétfői tájékoztatón végre bejelentette az egyetem, hogy a CEU (Central-European University) minden amerikai akkreditációjú programját Bécsben indítja el 2019 szeptemberében. Mindazt tehát, amit a vonatkozó jogszabály tavaly április óta előírt számára végre betartja, ahogy a többi nyugati székhelyű egyetem is teszi Magyarországon. S az a része marad itthon, amelyet eddig sem fenyegetett semmiféle jogszabály. A Közép-Európai Egyetemmel ugyanis a törvénymódosítás után is minden rendben volt.

Az elmúlt másfél év azért kellett Soros Györgynek, hogy a CEU körüli, éppen általa gerjesztett műbalhét – itteni NGO-it, Brüsszelt és az ENSZ-t – felhasználva nyomást tudjon gyakorolni az Orbán-kormányra a migránsok európai beáramoltatásának elősegítése érdekében. Nem véletlenül nyilatkozta a minap David Cornstein, az USA budapesti nagykövete a The Washington Postnak, hogy a CEU-ügy nem más, mint személyes ügy Orbán és Soros között: „Ez két ember ügye. Semmi köze a szabad oktatáshoz.” Ez pontosan így van, azzal a lényeges megkötéssel, hogy Soros folytat hadjáratot migránsügyben Orbán ellen és nem Orbán CEU ügyben Soros ellen.Sorosnak csak eszköz az egyetem ügye. Nem véletlenül tett lekicsinylő utalást Cornstein az 1500 hallgatót felmutató CEU méreteire, mert ennek ebben az ügyben tényleg nincs igazi jelentősége, csak porhintésnek jó. Például úgy, hogy föl lehet lármázni vele a világot Orbán ellen. Ideig óráig csatasorba lehetett állítani az USA kongresszusát, New York állam kormányzóját, a Velencei Bizottságot, az Európai Parlamentet, a világ híres professzorait, a magyar polgárok kis részét, akik mindannyian azt mondták, hogy „szabad ország, szabad egyetem” kell nekik. Ja, és hogy ki ne felejtsem: a hivatásos szemforgató Magyar György ügyvédet, aki nem mulasztja el kimondani, amivel szándéka szerint a legnagyobbat ütne Orbánon, a zsidózást. „Ez az egész ügy álprobléma, mert e mögött a Soros és a zsidózás és az úgynevezett migránsprogram húzódik meg”.  

Nos, ez valóban álprobléma, vagy műbalhé, de nem azért, mert – mint Magyar gondolja – itt bárki bárkit is zsidózni akart, hanem azért, mert Soros használta a CEU ügyet migránsprojektje előmozdítására az azt kezdettől ellenző magyar kormányfő ellen. Nyilván arra utalt, hogy a migráció megállításáért tiltakozó ’Stop Soros’ plakáton az amerikai spekuláns portréja volt látható. Ennek azonban semmi köze a származásához – ezt így beállítani nem álprobléma, hanem tőről metszett aljasság és szemen szedett hazugság – annál több köze van a tetteihez, a migráció támogatásához, menedzseléséhez.

Mindegy, örüljünk annak, hogy a CEU vezetőinek hétfői bejelentével ennek a bolhacirkusznak, ha úgy tetszik Soros György kapitális blöffjének legalábbis ezen a szintéren vége szakad.

Őszintén remélem, hogy Magyar György, aki a Mindenki Magyarországa nevű új ellenzéki alakulatnak is az egyik alapítója, s amely szervezet az ellenzéki pártokat akarja egységfrontba tömöríteni a jövő évi önkormányzati választásokra, a sajátjai szemében is meglátja majd a szálkát. S nem a sunyi módon szintén a fészekaljukba tartozó Jobbikra jellemző aljas zsidózással akar maguknak híveket szerezni Orbánra mutogatva, ahogy legutóbb az ATV-ben tette.

Horváth K. József; blogstar.hu

Új hozzászólás