„Hülye vagy! Hülye vagy!” - A népszerűtlenek hatalmáért harcol Bernike

HungaryFirst küldte be 2019. 01. 07., h - 08:25 időpontban

Természetesen a szombati – mozgósítás szempontjából nagyon is kudarcosra sikeredett – tüntetés résztvevői nem plakátolták ki, hogy valójában Soros győzelméért tüntetnek a májusi európai parlamenti választáson. Noha mindannyian ezt akarják, azért ordibálnak mást, azért szidják a kormányt, azért hazudnak soha nem látott ellenzéki egységet, hogy elbizonytalanítsák a választókat a különböző részletkérdések tekintetében azzal a céllal, hogy minél kevesebben vegyenek részt a májusi választáson. Ezzel a zűrzavarral akarják elterelni a figyelmet a Soros számára is legfontosabb kérdésről, a korlátozásmentes európai bevándorlásról. Arról, aminek éppen az ellenkezője áll Orbán Viktor bevándorlásellenes EP-kampányának is a középpontjában, s ami mögött több, mint hárommillió magyar határozott akarata húzódik meg.

Okos Bernike (képünkön) azt üvöltötte a rivaldafényes színpad mikrofonjába, hogy a világ nem lehet a népszerű politikusoké, ahogy Magyarország sem lehet a népszerű Orbán Viktoré. Szerinte a népszerűtlen, a népek által megvetett politikának van létjogosultsága a kormányzásra (Fotó: lampagyarblog.blog.hu)

Ennek ellenére a szombati tüntetésnek igenis voltak pozitívumai. A legfontosabb az erőszakmentesség. Ez annak ellenére örvendetes, hogy az eddig évtizedes Csipkerózsika-álomba merült szakszervezetek a sorosista háttérszervezők nyomására, a lázításra, magyarul a kormány erőszakos megdöntésére felszólító Gyurcsány ráhatására váratlanul felébredtek és azonnal országos sztrájkkal, az ország életének megbénításával kezdtek fenyegetőzni. Rájuk jellemző sunyisággal szombatra, hogy sejhajon ne billentsék a munkába igyekvők a sorosista, jól fizetett „sztrájkolókat," 

A másik pozitívum a csekély részvétel. Vagyis az, hogy az ország többsége egyáltalán nem áll a tüntetők mögött. Bár szombat reggel még több tízezer tüntetőről álmodoztak, estére azonban kénytelenek voltak beletörődni a pár ezres részvételbe. Az ATV egyik helyszíni tudósítója alig tudta leplezni csalódottságát, majdnem pityergett, hogy a program szerinti Margit-híd-foglalásból nem lett semmi, s este nyolc tájban már egy szál tüntetőt sem tudott mutatni a háta mögött a kamera.   

A félrevezető tematikájú tüntetés sorosista lényegét, azaz a migránsbefogadások melletti akaratot a függetlenné silányult Szél Bernadett Kossuth téri felszólalása világította meg. Kétmondatos felszólalásában ugyanis Soros György krédóját sikerült a nagyon okos Bernikének az orrunkra kötnie. Azaz: „A világ nem lehet a populistáké, Magyarország nem lehet Orbán Viktoré” Köszönjük, Bernike! A populizmus szó szerinti jelentése ugyanis az, hogy népszerű. Soros nagyon jól tudja magáról, hogy népszerűtlen alak szerte a világon. Okos Bernike tehát azt üvöltötte a rivaldafényes színpad mikrofonjába, hogy a világ nem lehet a népszerű politikusoké, ahogy Magyarország sem lehet a népszerű Orbán Viktoré. Szerinte a népszerűtlen, a népek által megvetett politikának van létjogosultsága a kormányzásra, amit Franciaországban éppen az emberek által egyenesen gyűlölt, Rothschild-emlőkön nevelkedett Macron, Magyarországon meg Gyurcsány és közutálatnak örvendő ellenzéki bandája a Jobbikkal bezárólag képvisel. Ezek a nyomoronc ellenzéki alakulatok azért népszerűtlenek, mert a magyaroknak eddig semmi jót nem tettek. Csak a vérünket szívták, hogy a nagytőkét szolgálhassák az ő helyi hatalmuk fenntartásáért cserébe. A félrevezető tüntetéseiken is ezt a fényévnyi távolságra került hatalmat akarják közelebb hozni magukhoz azzal, hogy Sorost támogatva beengednék Magyarországra a rájuk szavazó migránsokat.

Szél Bernike pontosan ezt mondta. Ő tehát azt akarja, hogy a népszerűtlenek kormányozzanak, a népszerű politikusok pedig maradjanak maguknak. Ez ugye a demokrácia megcsúfolása.

A futballpályán ilyenkor azt kiabálják a bírónak: „Hülye vagy! Hülye vagy!”

Horváth K. József; blogstar

Borítókép: 24.hu / Bielik István

Új hozzászólás