Morvai Krisztina állítja, Sargentini nem meri Magyarországra betenni a lábát

HungaryFirst küldte be 2019. 01. 08., k - 15:06 időpontban

Judith Sargentini, a Magyarországot elmarasztaló jelentés készítője is ott lesz azon a brüsszeli tüntetésen, amit a magyar ellenzék szervezett kedd délutánra. Morvai Krisztina szerint a képviselő tudja, itt egy más fajta néppel van dolga, ezért nem utazik most a destabilizációs törekvésének helyszínére.

Az európai parlamenti képviselő az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában úgy fogalmazott, hogy amikor destabilizálni akarnak egy országot, akkor Sargentini asszony barátnői oda szoktak menni a helyszínre. Például Ukrajnában odamentek a Majdan térre és ott lázították az embereket. Magyarországra egyértelműen azért nem utazik Sargentini, mert van annyi realitásérzéke, hogy tudja, itt egy más fajta néppel van dolga. Mi magyarok az ő gyarmatosító és a bevándorlásra ösztönző tevékenységüket nem szeretjük. Ő Magyarországon még a baloldali és liberális emberek túlnyomó többségétől is megvetést kapna. Nagy valószínűséggel már a Liszt Ferenc Repülőtéren problémákba ütközne és nem szeretettel várnák őt - nyilatkozta.

Van önkritikája. Nem meri Magyarországra betenni a lábát és ezért rendezik ezt a kis fesztivált Brüsszelben - tette hozzá.

Morvai Krisztina elmondta: Sargentini eljátszotta, hogy egy teljesen független, objektív, jogi jellegű dokumentumot készít a magyar jogállamiság szörnyű helyzetéről, ezzel szemben egyértelműen kiderült, hogy a balliberális erőket szolgálja. 

 

 

Magyar Hírlap

Új hozzászólás