Béremelések várhatóak a magyar hipermarketnél

HungaryFirst küldte be 2019. 01. 15., k - 10:47 időpontban

Megállapodott az Auchan Retail Magyarország a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével a 2019-es béremelésről. A 2019. során 1,7 milliárd forint befektetést meghaladó új javadalmazási rendszer az áruházi munkatársak és a nem vezetői központi munkakörökben foglalkoztatott munkavállalók esetében jelentősen emeli az alapbéreket.

Az Auchan Retail Magyarország nem vezető beosztású munkatársainak alapbére lényeges mértékben emelkedik 2019. január 1-től, amelyhez az elérhető prémiumösszegek növekedése és további béren kívüli juttatások társulnak.

Az Auchan Retail Magyarország az elmúlt 2 évben összesen 3,7 milliárd forintot fordított bérfejlesztésre. 2019. január 1-től a teljes munkaidős Auchan munkavállalók éves szinten bruttó 91 000 forint béren kívüli juttatásban részesülnek. Ezen felül a vállalat átfogó élet- és balesetbiztosítással, egészségügyi szolgáltatásokkal (pl. rendszeres szűrővizsgálatok), valamint 5%-os vásárlói kedvezménnyel támogatja a munkavállalókat. A hazai kiskereskedelmi szektorban egyedülálló módon a vállalat részvényesi programot is kínál minden munkavállalójának, amely további bérkiegészítést tesz lehetővé a gazdasági eredmények függvényében.

Portfolio

Új hozzászólás