Ettől nagyobb oltást az orvostól sem kapott volna Dzsudzsák

HungaryFirst küldte be 2019. 02. 02., szo - 06:25 időpontban

A Ferencváros ukrán vezetőedzője hisz a kőkemény munkában, ezért játékosait alaposan meghajtja az edzéseken. Akad, aki bírja a terhelést és akad olyan is, aki nem.

Csütörtök este zárult le az átigazolási időszak az európai labdarúgópiacon, többek között az NB I listavezetője is hajrázott egy nagyot és behúzta a magyar élvolnal jelenlegi legdrágább labdarúgóját, a brazil Isael Barbosát - erről társoldalunk, a Sportfaktor is beszámolt.

Az M4 Sport csatorna külön műsort szentelt csütörtökön az átigazolási hajrá fontos híreinek feldolgozására, a szakértők átnyálazták a magyar és a nemzetközi piac legfontosabb transzfereit és persze megszólaltattak érintetteket is.

Mint kiderült, a téli szünet alatt Dzsudzsák Balázs a Ferencvárossal edzett néhány hétig, de még mielőtt elkezdenénk különböző konspirációkat gyártani, meg kell nyugtatnom mindenkit, Balázs marad a Közel-Keleten, nem igazol haza egyelőre. Tulajdonképpen egy rövid időszak után ki is kopott a zöld-fehérek edzéseiről, bár azok alapján, amit Szerhij Rebrov, az FTC ukrán trénere az M4 Sport műsorában elmondott, ennek akár az is lehet az oka, hogy a magyar válogatottba nemrég visszatérő Dzsudzsáknak - nem tudok finomabban fogalmazni - picit büdös a munka.

"Dzsudzsákot kellene megkérdezni arról, hogy ő szeretne-e itt edzeni vagy játszani. Magas szintet képviselő játékos, rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött az orosz bajnokságban és a magyar válogatottban is. Amint látni lehetett, mi nagyon intenzíven próbálunk játszani. Lehet, ahogy látta az edzéseinket, úgy döntött, hogy ez túl sok neki - de ez az ő problémája, nem az enyém"

- fogalmazott Rebrov.

 

Dorogi László; blogstar

Új hozzászólás