Büntetés –A szerelmes Vadai nem látott erőszakot

HungaryFirst küldte be 2019. 02. 07., cs - 10:37 időpontban

A költővel azt kérdezhetjük Vadai Ágnes DK-s alelnök, országgyűlési képviselőtől: „Hová merült el szép szemed világa? / Mi az, mit kétes távolban keres?”

Vadai Ágnes pillantása mostanában – felvételünk szerint – ugyanis erőteljesen érzelemdúsnak látszik, ám meglehetősen szelektív. Miután ugyanis nyilvánosságra került, hogy Kövér László milyen szankciókkal sújtja azokat a képviselőket, akik a parlament plenáris ülésén a túlóratörvény elfogadása napján botrányt okoztak tavaly decemberben, a képviselő asszony érdekes kommentárt fűzött a hírhez az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedden. Mint mondta: „Az előterjesztésből az látszik, hogy különbséget tett a házelnök, hogy szerinte ki volt az, aki erőszakot alkalmazott. Bár én ilyet nem láttam.”

 

Vadai Ágnes (képünkön) senkit nem látott, aki erőszakot alkalmazott volna. Ami ugye azt jelenti, hogy szerinte Kövér László teljesen jogtalanul tett javaslatot számos képviselő egy havi díjazásásának megvonására. (Fotó: Facebook)

Vadai Ágnes (képünkön) senkit nem látott, aki erőszakot alkalmazott volna. Ami ugye azt jelenti, hogy szerinte Kövér László teljesen jogtalanul tett javaslatot számos képviselő egy havi díjazásásának megvonására. (Fotó: Facebook)

Bár Ágnes asszony bent volt az ominózus napon az ülésteremben, mégsem látott olyat, hogy valaki erőszakot alkalmazott volna. Valamitől nem vette észre, hogy például Kövér László a parlamenti patkóban elhelyezett alkalmi mikrofonon keresztül nyitotta meg az ülést, mert az ellenzéki képviselők se őt, se a levezető elnök Latorcai Jánost nem engedték föl a pulpitusra. Ágnes asszony merengő szemei azt sem látták, amint Kunhalmi Ágnes a széksorok között a levezető elnök felé szaladva akarta megakadályozni Latorcai Jánost munkájában. Nem tűnt föl neki az sem, hogy Jakab Péter jobbikos képviselő közvetlenül a miniszterelnök orra előtt beleterpeszkedett Orbán Viktor székébe, megakadályozva őt helyének elfoglalásában, a szavazógombok jogszerű használatában. Romantikus jelenet lebeghetett a szeme előtt éppen akkor is, amikor Szabó Tímea arasznyi távolságról – kéretlen erőszakos zajszennyezőként – hosszan belesípolt az elviselés grimaszával válaszoló meglepett kormányfő arcába. Ha nincs a képviselőnő szájban a síp, talán még össze is piszézhettek volna a Szabó Tímea orrhegyénél mindenképpen csak jobbat érdemlő miniszterelnökkel.

Vadai továbbá delejes állapotában nem hallotta meg a sziréna hangját sem, amely az ellenzék erőszakoskodása idején folyamatosan vijjogott, ahogy azt sem látta meg, hogy a teljes ellenzék ott sereglik a patkó közepén s minden idegszálával igyekszik ellehetetleníteni a parlamenti munkát, benne a sajátjukkal, amelyért milliós fizetést vihetnek haza havonta.

Szóval Vadai Ágnes senkit nem látott, aki erőszakot alkalmazott volna. Ami ugye azt jelenti, hogy szerinte Kövér László teljesen jogtalanul tett javaslatot számos képviselő egy havi díjazásásának a megvonására.

De bezzeg amikor a tévészékház előtt személyesen Vadai Ágnest ért „erőszak” – na nem olyan, csak amolyan –, akkor bizony nem szelektíven, hanem nagyon is élesen látott. Krokodil(mű)könnyeket hullatva panaszolta, hogy meglökték és még a sapkáját is levették róla.

Ismertjük a liberálfasiszta módszert. Más szemében a szálkát, a sajátjukban a gerendát sem.

A történet végén a főgonosz tehát ezúttal is Kövér László lett, aki megbüntette az erőszakoskodó, a törvényalkotó munkát ellehetetleníteni szándékozó képviselőket, holott ilyen Vadai szerint nem is történt. Az ugyanezen neomarxista fészekaljhoz tartozó budaörsi polgármester, Wittinghoff Tamás pedig egy Leninhez kötődő mondással „viccelte el” a dolgot szintén az ATV-n, tudatosan lekommunistázva a Házelnököt. Azt mondta: „Kövér elvtárs nagyon méltányos volt, közéjük is lövethetett volna.”

Lám-lám, ennyire vakok a liberálisok, ha szerelmesek, illetve ilyen jópofákat mondanak, ha barátságosak akarnak lenni. Csak örülni lehet, ha méretes „gerendájukért” valaki újfent jól fenéken billentette őket! S a hírek szerint a jövőben még fogja is…

 

 

Horváth K. József/ blogstar

Új hozzászólás