Elkészült a Duna Aréna második erősítőterme is

HungaryFirst küldte be 2019. 02. 14., cs - 11:35 időpontban

Elkészült a Duna Aréna második erősítőterme, így a magyar úszóválogatott itt edző tagjai immár teljesen a saját időbeosztásuk szerint használhatják a létesítményt - közölte az InfoRádióban a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Wladár Sándor. A Magyar Úszó Szövetség érzékelte a Duna Aréna átalakításával keletkezett problémát, miszerint a létesítmény méretéhez képest kevés az egy edzőterem, ezért gyorsított ütemben kialakítottak egy "B-tornatermet".

Egy ilyen fantasztikus létesítmény, mint a Duna Aréna, az úszók rendelkezésére még nem állt soha, és van már kamerarendszerünk is, amit hamarosan napi használatba veszünk.

- újságolta az InfoRádiónak Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke. Kérdésre válaszolva, miszerint a korábban ismertté vált súrlódások megszűnnek-e a Duna Aréna edzőterem-használatát illetően, elmondta, a magyar (úszó)sportban mindig vannak problémák, amik újratermelődnek, de most sikerült egy helyzetet megoldani, az új edzőterem olyan innovatív gépekkel lett felszerelve, ami a sportág igényeit maximálisan kielégíti.

 

Elkészült a Duna Aréna második erősítőterme is

 

Ismert, korábban Hosszú Katinka és klubja ragaszkodott ahhoz, hogy egy konkrét reggeli idősávban használhassa a Duna Aréna egyetlen konditermét, így a többi válogatott úszónak más szárazföldi edzéslehetőség után kellett nézni.

Teljes cikk: Infostart

Új hozzászólás