Kik elől menekült Porosenko?

HungaryFirst küldte be 2019. 03. 14., cs - 10:52 időpontban

Kedden botrányos fénykép járta be az ukrán hírportálokat, amelyen az ukrán elnök nagy léptekkel siet valahová, vagy ahogy állították: menekül valakik elől, írja a strana.ua.

 

Kik elől menekült Porosenko?

 

Petro Porosenko Zsitomirban készült kortes beszédet tartani. A felvételen az látszik, hogy sietve távozik nyomában egy seregnyi azonosító jelvény nélküli egyenruhással és civilben lévő emberrel. A feltételezés, hogy az elnök menekül nem ok nélküli volt, mivel Zsitomirban seregnyi nacionalista várta, akik Hanybát (szégyen) skandálva fogadta. Különben testőrök hada és rendőrkordon védelmezte, mert tartottak a szombati események megismétlődésétől. Ám Porosenko testőrsége és pártjának vezérkara nyilatkozatban közölte, az elnök nem menekült, hanem éppen hogy a híveihez igyekezett, hogy kezet rázzon velük.

A portál, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, megpróbálta kideríteni az igazságot. Találtak is egy valakit, aki elől valóban menekülni kényszerült az elnök. A kordonnal körülvett Porosenko nem számított arra, hogy akadnak az üdvözlői között olyanok is, akik számára kellemetlen kérdéseket akarnak feltenni. Amikor ezeket meghallotta, valóban menekülőre fogta a dolgot, a testőrök pedig gyorsan eltávolították a helyszínről a kellemetlenkedőket. A tömegben dulakodás támadt, ezért az elnök hátat fordított nekik és felment a színpadra, hogy előadja a beszédét.

 

Forrás: KH/strana

Új hozzászólás