Lendületet kaptak az előfoglalások a nyári táborokra

HungaryFirst küldte be 2019. 03. 18., h - 18:12 időpontban

Növekednek az előfoglalások, egyre több az extrém témájú tábor, és egyre több külföldön élő magyar család gyerekei jönnek haza nyári táborra. Sok szülő már most érdeklődik gyerekének nyári táborra. Az ilyen előfoglalásból 20 százalékkal volt több, mint tavaly ilyenkor - idézte a Táborfigyelő portál t a HVG.

Egyre több meghökkentő tematikájú tábor indul, mint a jobb agyféltekés rajztábor, szabaduló szobás nyomozótábor, okostelefonos animációs tábor, kangoo tábor, de foglalható agykontroll tábor, vagy épp önismereti-stresszoldó tábor is.

Újdonság, hogy egyre több külföldön élő magyar család küldi haza a gyereket táborozni. Az eddig leadott jelentkezések közel ötöde olyan magyar gyermek táborozására szól, aki nem Magyarországon él, azaz a külföldön élő magyar családok is hazaküldik csemetéjüket táborozni, aminek oka lehet egyrészt az itthoni táborok egyre jobb minősége, másrészt az, hogy törekednek arra, hogy gyermekeik Magyarországra továbbra is otthonukként tekintsenek.” – mondta el Tóth Béla, a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetője...

 

Lendületet kaptak az előfoglalások a nyári táborokra

 

Új hozzászólás