A CNN megindította hadjáratát a várható Trump-Orbán találkozó kapcsán

HungaryFirst küldte be 2019. 05. 09., cs - 14:07 időpontban

A világ legnagyobb hamis híreket előállítő propagandagyára, amit CNN néven ismernek máris megindította hadjáratát a várható Trump-Orbán találkozó kapcsán!

A hivatalos találkozó bejelentését követően azonnal magasabb fokozatra kapcsoltak az ún. „objektív”, „elfogulatlan” és „mértékadó” propagandagyárak – nemcsak itthon, hanem az Egyesült Államokban is.

A CNN-es Kevin Liptak a következőket írta: „Trump bevándorlásellenes szövetségesre talált a szélsőséges magyar miniszterelnökben”, majd hozzátette, hogy a kormányfőt „egyesek már de facto diktátornak tartják”. Valódi tényeket természetesen az unalomig ismert bevándorlás- és demokratapárti lózungokon kívül nemigen kap senki. Kovács Zoltán viszont Twitteren válaszolt a Fake News CNN megfogalmazására: https://twitter.com/zoltanspox/status/1125826374365794304

"Orbán kormánya megvédte az Európai Unió határát, betartva a schengeni egyezményben vállalt kötelezettségeit, megállítva a Magyarországon keresztül Európába irányuló migrációt. Egyetértünk Donald Trumppal abban, hogy az illegális migráció nem jog. Ezt üzenjük a fake news CNN-nek, amely a miniszterelnököt – most figyeljenek! – szélsőségesnek nevezi."

 

VilagHelyzete

Új hozzászólás