Fiatalok letépték és a Dunába dobták a nemzeti zászlót

Kovácsi Sándor írta 2020. 08. 21., p - 18:02 időpontban

Ha egy szivárványos zászló levételéért rabosítás jár, akkor nemzeti lobogónk meggyalázásért vajon mi lehetne a méltó büntetés?

Az államalapítás tiszteletére fellobogózott Lánchídról fényes nappal szedte le a nemzeti zászlót egy fiatal, miközben a másik videózta. A “kamerás” ezt követően biztatni kezdi: “Dobd bele, hallod… na… dobd bele!” Társa néhány pillant erejéig habozik, ám a “Dobd bele, oszt elfutunk!” immáron meggyőzi. Tettükre ráadásul olyan büszkék voltak, hogy ők maguk töltötték fel a közösségi oldalra a videót. Igaz, azóta rájöttek, talán nem ez volt a legokosabb tettük a mai napon, így gyorsan törölték azt. Ám az internet nem felejt. IDE kattintva a videó megtekinthető!

Alig néhány nap telt el azóta, hogy Novák Előd eltávolította az LGBT zászlaját Budapesten (aminek ottlétét semmilyen jogszabály nem tette indokolttá), mire éjszakai házkutatást tartottak a családi házukban, a Mi Hazánk politikusát pedig rabosították. Éppen ezért – mondhatni tűkön ülve – várjuk a Pintér Sándor irányítsa alatt álló rendőrség határozott fellépését. Reméljük nem csak a szivárványos, de a nemzeti lobogó ügyét is legalább annyira a szívükön viselik a rend őrei.

 

elemi.hu

Új hozzászólás