Trump győzött!

Kovácsi Sándor írta 2020. 11. 04., sze - 09:56 időpontban

Donald Trump magyar idő szerint reggel 8 után bejelentette a Fox News élő adásában, hogy győzött a választásokon. Donald Trump szerint az összes olyan nagy billegő államban behozhatatlan előnyre tett szert, ahol kérdések voltak. Meglepetésre megnyerte Michigan államot. Bejelentette győzelmét Floridában, Texasban, Ohióban, Észak-Karolinában, Georgiában, Pennsylvaniában, és valószínűsítette győzelmét Arizonában is, bár kijelentette „nagyon jó lenne megnyerni, de nincs is rá szükség már”.

Hatalmas győzelemnek nevezte a mostanit, egyúttal hatalmas szégyennek azt, hogy a demokraták végig megkérdőjelezték a választás tisztaságát, a választókat pedig semmibe vették. „Ezt nem fogjuk hagyni!” – mondta. „Készüljünk az ünneplésre, egy nagyszerű dolgot fogunk megünnepelni most!” – tette hozzá.

Jelezte, hogy a demokraták jó eséllyel nem fognak belenyugodni az eredménybe, így „állok elébe a bírósági eljárásoknak. Nem megmondtam? Ugye megmondtam!” – jelezte Donald Trump aggályát azt illetően, hogy a Demokrata Párt meg fogja kérdőjelezni a választási eredményeket. Az elnök utalt a Legfelsőbb Bíróság esetleges jövőbeli szerepére is. 

Új hozzászólás

Forrás neve
Mandiner