Mai jó hír a normális világ intézményes elpusztításáról...

Szőnyi József írta 2021. 06. 02., sze - 20:43 időpontban

„Kilenc transznemű sportoló is versenyezhet a tokiói olimpián, választott nemüknek megfelelő versenyzők között. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szabályzata értelmében ehhez már nemváltoztató műtéten sem kell átesniük a versenyzőknek.”

Ezek a gazemberek kivétel nélkül mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül. Nem ma kezdődött: részemről már nagyon régóta nem sportesemény az Olimpia (még a nagy betűt sem érdemli meg)!

Emlékszünk még a szőrös mellű NDK-s úszónőkre, atlétanőkre, akik egy része ma már boldog (?) családapa. Akikről már akkor mindenki tudta, hogy szét vannak pumpálva férfi hormonokkal, de azért a nácikat megszégyenítő emberkísérlet ellenére a mai napig érvényesek a megszerzett aranyérmeik és egyéb trófeáik.

Emlékszünk még az egyenlítő-guineai úszócsodára, Eric, az angolnára, akit mindennemű minimális kvalifikációs feltétel nélkül  tuszkoltak ki az Olimpiára, ahol kis híján belefulladt a medencébe és 100 m-en sikerült egy 200 m-es eredménynél is rosszabbat fürödnie, csak azért, mert ő egyenlítő-guineai…

Sorolhatnám napestig a folyamatos doppingbotrányokat, csalásokat, pénzügyi sefteléseket, amelyek messze taszították a hajdani isteni játékokat a sporttól, a nemes küzdelemtől.

És most itt a vége: immár hivatalossá vált (lassan kötelezővé): Franz, Stefan és a többi térdig érő férfiassággal megáldott hím kijelenti, hogy ő transznemű és a transz eredménye, hogy ő nő, elindulhat a valóban női versenyeken, győzhet (naná, hogy győzni fog férfi hormonokkal, izomzattal, csontozattal)!

Na, most menjen el a NOB és az összes érzékenyítő háttérszervezet oda, ahova valók! Mit akarnak bizonyítani? Azt, hogy tűzön-vízen át, ha kell erőszakkal felülírják a természet alaptörvényét?

Olimpikonok, azok, akik a közvetlen áldozatai ennek a   gyilkos játszmának, azok, akik fiatalságukat, fél életüket tették fel jóhiszeműen erre a versengésre, amit úgy hívunk, hogy sport, akik munkája egy pillanat alatt semmisül majd meg, amikor egy magát nőnek nyilvánító izomkolosszusnak a bika-nyakába akasztják az aranyérmet, miért hagyjátok ezt? 

Álljatok már fel a pénz, a hamis siker béklyójából és tagadjátok meg a részvételt  ebben a mocskos, álszent, hamis cirkuszban, ami csak arra való már jó ideje, hogy a háttérből írányító gazemberek zsebét tömje degeszre és beteges ideológiáikat vigye színpadra, kihasználva jóhiszemű nézőitek, szurkolóitok milliárdos tömegének jelenlétét! Ezért ragaszkodnak tíz körömmel a Japánban tomboló járvány ellenére is a megrendezéshez a ti egészségetek árán!

Eszközök lettetek, szerszámok, pedig hőst, győztest ígértek nektek! 

Ébresztő! Talán még nem késő…   

 

Szőnyi József

Borítókép: Ned Snowman/Shutterstock.

Új hozzászólás