Térdelgessenek... A mi válaszunk erre: Trianon!

Balassa Endre Bálint írta 2021. 06. 11., p - 06:57 időpontban

Az írek ellene meccs után az írek szövetségi kapitánya ezt mondta a sajtótájékoztatón: „Nyilvánvalóan kiábrándító és érthetetlen volt a közönség reakciója. A játékosaink egy jó ügyért, a rasszizmus ellen térdepeltek le, és ezt füttyszó és pfujolás fogadta. Mindez káros Magyarország megítélése szempontjából, és nem vet jó fényt az országra, a szurkolókra úgy, hogy az Európa-bajnokságot részben itt rendezik. Azt hiszem, a mi részünkről helyes döntés volt a letérdelés, ezzel fontos üzenetet akarunk küldeni.”

Tanuljunk a dologból! Ne ábrándítsuk ki a portugálokat és különösen a franciákat, ha térdelni akarnak, hát térdeljenek! Ne rontsuk tovább Magyarország megítélését, ne fütyüljük és pfujoljunk, hanem a magunk módján „csatlakozzunk” az EB magyar meccsein az antirasszista megnyilvánuláshoz. 

Lépjünk fel mi is a világ legrasszistább diktátuma ellen, mely népünk ellen elkövetett nemzetgyilkosság volt, és küldjük el mi is az üzenetünket. Amíg ők térdelnek, mi „hirdessük sebes ajakkal, lázadó vérrel”, hogy „Versailles-ig lobogjon az üzenet”, zúgjon a stadion, skandáljuk együtt:

Vesszen, vesszen trianon! 

A végén meg, ha felálltak tapsoljunk, no nem nekik (bár ők majd ezt hiszik), hanem magunk biztatására.

Vesszen trianon!

Igazságot Magyarországnak!

Forrás: facebook

Hozzászólások

Szalay Gergely

2021. 06. 11., p - 14:50

Remek gondolat és a Jóisten segedelmével mindent visszaveszünk.

Új hozzászólás