Pozitív, követendő példa?

Pók Katalin írta 2021. 07. 16., p - 13:58 időpontban

Fukuyama amerikai filozófus, már 2000-ben arról írt, hogy a homoszexuálisok előbb egyenlőséget követeltek, de ma már „azt várják tőlünk, hogy tapsoljunk nekik”. Mi szerencsére „fáziskésésben vagyunk”, ahogy egy ellenzéki politikai elemző mondta. Csakhogy ez azzal jár, hogy a 90-es évek óta tartó „fejlődés” végkifejletét, az abszurd formáját akarják most ránk erőltetni. Erről szól a brüsszeli diktátum, mert világosan kiderült, hogy az LMBTQ, gender, és homoszexualitás NÉPSZERŰSÍTÉSÉT várják el tőlünk. Vagy beállunk a sorba, vagy nem kapunk pénzt, amit hazaáruló ellenzékünk még szorgalmaz is az Unióban. A világ sajtója velük szinkronban azt híreszteli, hogy Magyarországon homoszexuálisok elleni törvényt hoztak. A fake news ellen most megint magyarázkodni kényszerül a kormány, mert csupán a PROPAGANDA ellen szól az új törvény, védendő óvodás és iskolás gyerekeinket a legérzékenyebb korban.

A helyzet az, hogy POZITÍV, KÖVETENDŐ PÉLDAKÉNT akarják a gyerekek elé vinni, a nem váltó műtéteket, a homoszexualitást, a születéstől eltérő nemi identitás választását. A gyermekvédelmi törvény szerint „a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozás nem irányulhat a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, vagy a homoszexualitás népszerűsítésére”. Az Európai Bizottság szerint („illetékes elvtárs”), e magyar törvény „sérti az uniós szolgáltatások szabad áramlását”, azaz az uniós értékeket. Varga Judit tárcanélküli miniszter szerint, a népszerűsítés, a propaganda tilos, ez fáj a Bizottságnak. Nálunk nem lehet beengedni az LMBTQ aktivistákat az iskolába, ahogy ez Nyugaton gyakorlat. Angliai keresztény források szerint ez náluk a 90-es években kezdődött, még jól emlékeznek a harcokra, így megértik Magyarország küzdelmét.  A világ nyugati fele Amerikával együtt, elbukott ebben a harcban, reméljük mi a sarkunkra tudunk állni, még ha az fájdalmas lesz is, hiszen az egész világ tőlünk hangos, és aki csak ilyen sajtót olvas, vagy itthoni ellenzékit, elhiszi a fake news- t hogy itt a homoszexuálisokat diszkriminálják ezzel a törvénnyel. 

Érthetetlen az Unió támadása, hiszen, ahogy Orbán Viktor és Varga Judit is kifejtette, az oktatás és a családjogi kérdések nemzeti hatáskörbe tartoznak. Akkor pedig mi közük hozzá, hogyan neveljük a gyerekeinket, és milyen családmodell szerint kívánunk élni? 

Igaz, hogy „fáziskésésben vagyunk”, mert hozzánk nem jutott át a vasfüggönyön semmi, aztán meg elvoltunk foglalva a saját rendszerváltásunkkal. Igaz, az SZDSZ már akkor tiltotta az óvodákban a papás-mamás játékot. Rövid hatalmuk, a párt megszűnése szerencsére nem engedte tovább fejlődni nálunk ezeket a hamis ideológiákat. Nyugaton eljutott mára az abszurditásig, és ezt a végterméket akarják ránk erőltetni. Szerencsére ahogy a migránsok befogadásában Nyugat előttünk jár, és látjuk hová futott ki, a beintegrálhatatlan tömeg, a terrorizmus látványa következtében mi már megtagadtuk a befogadást. Így vagyunk most ezzel a hamis ideológiával, naponta látunk újabb és újabb videókat, híreket, a kifestett transzneműek vonaglásáról az óvodákban, az 1000 számra végzett nemváltó műtétekről sokszor a szülő megkérdezése nélkül, látjuk az önkielégítés tanítását óvodásoknak készített rajzfilmekben. Így aztán joggal tiltja meg e propagandát az új törvényünk, mely mindezeket beleértve a homoszexualitást is pozitívnak és követendőnek állítja be. Így azt mondjuk, eddig és ne tovább, el a kezekkel a gyerekeinktől. De látja e ezt mindenki itthon? Az a gyanúnk, hogy csak a jobboldali csatornákon láthatók, csak jobboldali médiában számolnak be az újabbnál, újabb szörnyűségekről, így a baloldali érzelműek azt sem tudják miről beszélünk. Ők el vannak vágva az információtól, csak azt hallják, hogy a kormány már megint a homoszexuálisokat vegzálja, és a jóemberek támogatják ebben a baloldalt. Elhiszik ugyanis a balos kicsavart értelmezést, mert csak ezt olvassák, nincsenek tisztában a veszéllyel. A tudatlanságukért, pedig nagy árat fizethetünk, mert azt is elhiszik, hogy a kormány csak lop, lop, lop. Így aztán rájuk szavaznak, akkor pedig mi is elveszünk, mint Nyugat Európa és Amerika, a gyerekek megrontása nálunk is napi gyakorlat lesz. 

A tudatlan tömeg a fake news egyoldalú tájékoztatás miatt, itthon és Nyugaton azt kiáltja, hogy homofóbia pfuj! Egysorba helyezi a homofóbiát, rasszizmust, antiszemitizmust és ellene kiált, mert a balos az jóemberkedik, lehetőleg Isten nélkül. És igazuk van, mert ne legyen homofóbia, rasszizmus és antiszemitizmus végre a világban, ez ma a legtöbb ember óhaja. Csak annyira erodálták már ezeket a szavakat, hogy akkor is nácit kiáltanak, ha a gyerekeinket akarjuk megvédeni a népszerűsítéstől, mert így tálalják nekik. Sok jó embert megtévesztenek! 

Hogyan lehetne velük megértetni, hogy a jobboldali, keresztény ember csak morált akar, csak megakarja különböztetni a jót a rossztól, hogy egyenlő jogokat ad minden embernek szexuális irányultságára való tekintet nélkül, csak ne akarják pozitívnak és követendő példának mindezt beállítani. Azt mondják, hogy a homoszexualitás vele született, de akkor mivel magyarázzák a statisztikákat, ami szerint mióta ilyenfajta érzékenyítés és propaganda van, jelentősen nőtt Nyugaton a homoszexuálisok, és nemi identitásukat váltogató emberek száma.

Azt javasoljuk a baloldali érzelmű embereknek, hogy ha az igazat is szeretnék látni, hergelő a híreket kiforgató médiájuk mellett, nézzenek Hír tv-t, Pesti tv -t és hallgassanak Kvarc Fm-et is.   

„az igazság igéjével, Isten erejével, az igazság jobb és bal felől való fegyvereivel” (2Kor6,7)

Hozzászólások

Agnes Mesko

2021. 07. 17., szo - 10:42

NE kenyszeritsek mindenkire, NE terjesszek a termeszettol elrugaszkodott, beteg nemi identitasukat.EL A KEZEKKEL A JOVO GENERACIOJATOL! Ne mergezzek gyermekeinket!!!!Tegyek amit akarnak a maganeletukben, negy fal kozott, senki nem iteli el oket erte. Ok valasztottak, az o bajuk!!!!!

Új hozzászólás