Globális diktatúra készül

Pók Katalin írta 2021. 11. 17., sze - 11:40 időpontban

Egyre fenyegetőbben készül a globális diktatúra Európától Amerikáig. Különböző hazug ideológiák hódítanak a BLM mozgalom a gender és LMBTQ zászlója alatt. Fő jellemzője, hogy erőszakos nemzet és keresztény ellenes. Sőt hazug módon vádaskodik, ellentétébe fordítja át saját maga eszmeiségét, mert azt mondja diktatúrának, fasisztának és rasszistának, ami ő maga. Így vált hazánk is diktatúrává és fasisztává a megfordított igazság miatt. Brüsszel egyre jobban fenyeget, szankcionál és címkéz, amit a hazai baloldal ad a szájába. Hazánk pusztán a szuverenitását védi, valamint a nemzeti és keresztény örökségét, ám a brüsszeliták diktatórikus módon elvonnak nemzeti hatásköröket, ők akarnak diktálni a gyermeknevelés és család kérdéseiben is. Sőt megakarják szabni azt is, kivel éljünk együtt, ránk kényszerítve az idegen migráns hadakat a liberális jóemberkedés jegyében. Mindezt a jelenséget jól tükrözték a Fidesz XXIX. kongresszusán elhangzott beszédek és elkészült interjúk a politikusokkal. A továbbiakban ezekből szemezgetünk. 

Deutsch Tamás elmondta, veszélyben a nemzeti szuverenitásunk, beleakarnak szólni a családjaink életébe, a gyermekeink nevelésébe. Erőltetik a nemi identitás kérdéseit, az LMBTQ jogokat, elakarják venni a vallásunkat. Végső soron, elakarják venni a szabadságunkat. 

A lengyel Marek Kuczynski új Európa vízióról beszélt, aminek ügyében tárgyalások folynak a konzervatív erőkkel. Elutasította az Európai Egyesült Államok elképzelését. Közép Európa erős és erős marad-mondta. Biztosított bennünket a szolidaritásról, mert a szabadság ügyében összefog Lengyelország Magyarországgal a jövőben is.

Semjén Zsolt azt hangsúlyozta, hogy a keresztény civilizációt minden erőnkkel megvédjük, az LMBTQ őrülettel szemben. 

Kövér László szerint Európa fennmaradása a tét. Óriási nyomás van a Fideszen nemzetközi színtéren, de ennyi támogatónk sem volt még a világban. Sokan támogatják a nemzeti identitást, a hagyományos családot és hitünket a keresztény kultúrát. 

Miután Orbán Viktort, újból megválasztották a Fidesz elnökének, ő is elmondta beszédét. Nagyon kedves gesztus volt, hogy feleségének megköszönte a támogatást és azt, hogy mindig mellette volt eddig is, amikor „nem érdemelte meg”. A Fideszben résztvevő és vezető funkciót betöltő nőknek is köszönetet mondott. Ennyit a nőellenes, nőket elnyomó Fideszről- ahogy az ellenzék mondja. 

Krisztusi korban van a Fidesz(33év) aminek jelentése, hűség, hit és bizalom. Hűség Magyarországhoz. „Magyarország a szenvedélyünk és Magyarországot is a csúcsra juttatjuk” - ígérte az elnök. Hangsúlyozta, hogy „nem leszünk gyarmat”, bár a liberálisok és az európai „jó emberek” ezt akarják. Beszédéből kiderült, hogy ő is a globális diktatúrának való ellenállásra gondol. Megígérte, hogy a polgári, keresztény demokrata kormányzást folytatják. Kijelentette, hogy nemzeti hatáskörbe tartozik a család, gyermeknevelés, az apa férfi, az anya nő és a házasság egy férfi és egy nő szövetsége, bárhogyan is erőszakoskodik a nemzetközi lobbi. Szellemesen azt mondta, „mi nem fogunk megfagyni télen, ők meg szülhetnek gyereket férfiként. Kinek mit intézett a kormánya.” „Gyermekeinket meg hagyják békén!” Nyilván utalások történtek az erőszakos globális diktatúrára, ami elítélte gyermektörvényünket, ami a legkisebbeket védi az erőszakos LMBTQ nyomulástól. Most nem magyarázott semmit csak szellemesen odaszólt, hiszen fél szavakból is értjük egymást. 

Tisztázta, hogy az „EU-ból nem lépünk ki, változást követelünk.” Ez válasz volt azokra az ellenzéki vádakra, melyek szerint az Orbán kormány ki akar lépni az EU-ból. Világos, hogy a kulcsszó a változás és a reform. 

Azt mondhatjuk, hogy igazi változás az lenne, ha Európa visszatérne keresztény gyökereihez és nemzeti, nemi és vallási identitás kérdésében a keresztény értékeket képviselné. Véget vetne a globális diktatúrának és nem avatkozna be nemzeti hatáskörökbe. Akkor már egyből nem lennénk diktatúra, megszűnnének a hamis jogállamisági, fasiszta, rasszista vádak. A brüsszeli alapítók szellemében épülne a helyreállított keresztény Európa. 

Ez lenne a globális diktatúra vége. 

„A halandót visszatéríted a porba, és ezt mondod: Térjetek vissza, emberek!” (Zsolt90,3)

Új hozzászólás