Putyin barátságrenddel tüntette ki Szijjártó Pétert

Kovácsi Sándor írta 2021. 11. 18., cs - 22:35 időpontban

Barátságrenddel tüntette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert a kétoldalú kapcsolatok fejlődéséhez történt nagymértékű hozzájárulásáért - írta az MTI. Az erről szóló rendeletet csütörtökön tették közzé az orosz hivatalos jogi információs portálon.

„Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kitüntetésben részesül az orosz-magyar kapcsolatok, valamint az ipari és beruházási együttműködés fejlesztéséhez történt nagymértékű hozzájárulásáért” – hangzik az elnöki rendelet.

 

 

MTI nyomán;

A borítókép forrása: Cher Vivien Benkő/MTI.

Hozzászólások

szatmatryzoli…

2021. 11. 19., p - 04:17

A kitüntetéshez csak gratulálni tudok, hiszen biztos vagyok benne hogy nem mézes madzag az egész dolog.Iyen dolgokat nem csak úgy osztogatnak és főleg egy nagy hatalom irányítójától minden képp megtiszteltetést érdemel köszönöm minden jót kívánok.

Gábor Vilmos Varga

2021. 11. 20., szo - 16:22

Csak a GRATULÁCIO hangján lehet reagálnunk, hiszen van egy külügyminiszterünk, aki a barátság kifejlesztése és ápolása terén mutat álandó törekvést! Nagy munka, nagy feladat úgy politizálni hogy a jogos birálat mellett a jogos elismerés hangját is kimutatja, a barátság minden megfogható belső és külső eszközét használja a külpolitikai kapcsolattartás terén. Büszkék lehetünk kormányunk külpolitikájára s arra hogy ezt megfelelő szinten, megfelelő módon végzi úgy hogy emellett minden területen EURÓPAI közösségf érdekeit is szem előtt tartja.

Major Zoltánné

2021. 11. 22., h - 09:26

Gratulálok miniszter úrnak ,büszke lehet az országunk ,hogy ön képvisel bennünket.További jó egészséget ,és jó munkát.

Új hozzászólás