Vajon mi történik a HírTV-ben és kiknek az érdekeit szolgálja?

Szőnyi József írta 2021. 12. 29., sze - 14:43 időpontban

Helyreigazítás:

HírTV Sajtóklub új időpont 2022. Január 9.-től: VASÁRNAP 19:00!!

 

Vajon mi történik a HírTV-ben és kiknek az érdekeit szolgálja?

A legértékesebb műsor, a Háttérkép eltűntetése után a másik meghatározó adás, a Sajtóklub is megszűnik január 3.-tól!

M. Kovács Róbert a Vezércikk műsorvezetője jelentette be örömködve, hogy mostantól már hétfőnként 21 órától is az ő műsora megy! Naponta, főműsoridőben ugyanaz...Bravó!

Bogár tanár úr és Boros Imre után sikerült Bayer Zsoltot is eltakarítani (maradt még a Bayer Show, de vajon meddig??)

Ismét csak kérdezem: kiknek a döntése és kiknek az érdeke az egyetlen(!!!) jobboldali TV lenézettebb és legsikeresebb műsorait szisztematikusan kiirtani a sorsdöntő választások előtt néhány hónappal??

 

Szőnyi József

Hozzászólások

Győrffy Ferenc

2021. 12. 30., cs - 07:31

Szomorúan tapasztalom, hogy sorra szűnnek meg kedvenc műsoraim. Sajtóklub, Háttérkép és helyette minden nap a csörte a sok ellenszenves libsivel az adásban. Kérdezem, miért csinálják ezt a rombolást, pláne a választás előtti hónapokban. Kérjük vissza a kedvenc műsorainkat.

Hajdú Tamás

2021. 12. 30., cs - 11:48

A sajtóklub és a Háttér kép esetleges megszüntetése felháborító. A többi műsorral elégedett vagyok.

Királyné Vida Margit

2021. 12. 30., cs - 16:35

Igen, én is felháborítónak tartom a Sajtóklub és a Hírháttér megszüntetését! Ráadásul időnként a Csörtében felkészületlen, gyenge jobboldali vitázó áll ki a vérszomjas ellenzéki politikussal.

Gyéressy Antalné

2021. 12. 31., p - 09:07

Ha ezt meg merik csinálni az Orbán kormány alatt, akkor mit lehet várni egy esetleges (ne adj Isten) globalista kormány alatt. Kicsit több erélyes választ várnánk az ilyen az intézkedésekre.

tasilaci

2021. 12. 31., p - 11:45

Ugyan! Miért kell szarakodni pont a választások előtt? Lovas István forgolódik a sírjában. Őrület!

Bécsi Sándor.

2021. 12. 31., p - 12:18

Én is sajnálattal tapasztalom, a legjobb műsorok eltüntetését. Ma már ott tartok, hogy a hír tvre jó ha egy héten egyszer odanézek. Akkor is leginkább a szélesvásznú történelem filmjei miatt. Ha politikai műsorra vágyoom, a pesti tv-t nézem.

zsuzsa antal

2021. 12. 31., p - 13:55

A Dobos Mariennát is jól félre tették pedig ő nagyon okos felkészült volt mindig így leírni egy olyan személyt mint Marianne hát nem semmi mit akar a HÍR TV az alacsony nézettségre törekszik így a választások előtt, tegyék már fel önmaguknak azt az egyszerű kérdést hogy aki a műsorokért felelős biztos jobboldali???? vagy titkon a moslék koalíciót segíti?????

Jakabfiné Kolo…

2021. 12. 31., p - 14:11

Mi is unjuk már a sok csörteének titulált adást!

Horváth Tamás

2021. 12. 31., p - 16:10

Budapestet már sikerült átadni a rossz választási taktikákkal. Most az országot is átakarjuk adni a nemzetet meg a lábuk elé vetnünk a bal libsi pribékeknek? Minden nyavalyára - tyúkszememtől - koleráig - van pénz, de olyan tévécsatornára, amelyik legalább négy hónapig a választási gyöngekezűnkben vetett hitünket még inkább erősítené, arra nincs, arra nincsen néhány milliárdja a milliárdosainknak? Nem tetszenek félni a bal libsik fenyegetéseitől? Nincs hova menekülni. Ezeknek mindenhova elér a kezük. Gondolják meg Uraim és Hölgyeim. Vagy még legalább négy év, vagy egy nemzet megy a lecsóba, Önök meg bokázni a fára.

Igazat adok az előttem szólóknak.Ami jó,korrekt,megtartani. Ez a vezérciki anyámizéje csak elzavar az adó mellől.Tanuljatok a Pesti TV től!Nyomatni a mi véleményünket!Motiválni,nem pedig gatyábaszarós embereket kiállítani vitázni. Halkó Petra-világszám a csajszi.Megadja? S a többi?Lassan már Prónai eugént is szórakoztatóbbnak találom mint az itteni felhozatalt. Dobos Mariann nem hajlongott sose a libberpofázók előtt. Gajdics uram! Elszállt a szekér vagy mi?

Te csak hiszed derága Ottó,hogy megszokják.Végül is semmi máést nem vesztek el a megszoktatással,mint az elkötelezett ember belső motivációját. Ha ez nektek jó?Olyanok lesztek mint azt ORIGO.Az egyetlen eldal,amire várakozni kell,ha olvasni akartok valamit.Szerintem meg elvagytok szállva magatoktól...Q...va nagy baj...Vagy ez a terv testvérek?

Gombos Péter

2021. 12. 31., p - 20:00

A Paláver TV-s bekapcsolásával és 20 percenkénti feldarabolásával is nagy bakot lőttek ! Egész óra előtt 10 perccel vége és 10 perc zene ! Már elnézést de ki az a marha, akinek van annyi bőr a képén, hogy csúfolódik a nézőkkel, hallgatókkal ?

Piroska Kövesd…

2021. 12. 31., p - 22:46

Nekem a fent említetett Háttérkép, Sajtóklub c. műsor mellett hiányzik még a Civil kör, a régi Troll, Velkovics Vilmos, és még tudnám sorolni!
Nagyon elszomorító ez a rombolás amit véghezvittek!
Lapos, unalmas, egysíkú, nézhetetlen Tv-t sikerült létrehozni.....

Jantó Péter

2022. 01. 01., szo - 01:09

Sajnos, hogy a Hír Tv sok jó műsora megszűnt, a régi Troll, Háttérkép hiányzik, és most a Sajtóklub is más időpontban van.Valami nincs rendben a Hír Tv-nél.Az Echo tv sokkal jobb volt.

Gyöngyi

2022. 01. 01., szo - 01:48

Több mint 2 hónapja írtam először le a véleményemet , és örömmel látom, hogy nem vagyok egyedül ezzel az elszomorító helyzettel, hogy szinte már alig kapcsolok erre a csatornára, pedig ez volt ez eddigi legnépszerübb , legkedveltebb csatornám! Elkeserítő az a helyzet mikor valami jó, kedvelt, nagy a nézettsége, és egyszer csak vág egy hátra arcot és egyszerre csap le több kedvelt műsort a színről! Eddig csak olyan Horn félékért háborogtunk, meg Pulai , hidegvérű pofátlan kijelentésein, de ez a másik oldal véleménye és meg kell ismerni azt is ,de most már teljesen nézhetetlen műsorok vannak a "radar" ezzel van tele a Duna Tv , ilyenre itt kevésbé vagyunk kiváncsiak , ez kimondottan jobb oldali politikai csatorna volt ! Már csak a délelőti jósda hiányzik , hogy teljes legyen a kör!

Éva Hedvig Csányi

2022. 01. 01., szo - 16:59

Válasz Gyöngyi üzenetére

Szerintem a Radar nagyon jó, de az új Célpont - hát azt inkább hagyjuk. A rengeteg ismétlés - szóval elsilányodott a HírTv műsora. A régi Troll nagyon jó volt, de az új sem rossz. Vezércikkből nem kellene minden este - a Csörte meg egyenesen az idegeimre megy. Vége a mi jó kis jobbos Tv-nek.

Babják Péter

2022. 01. 01., szo - 13:48

Nem tudni mi történt a Hír TV változtatása ügyeben,de nem lenne célszerü.Nagyon jó müsorok,IGAZ történetek és tanulságok voltak. Csak nem már Soros ideköltözött ? Visza kell menni az EKHO -hoz. Ez már nem jó. Épp választás előtt. Nem szabad enge

Kertay Etelka

2022. 01. 01., szo - 13:55

Nagyon csodálkozom,és kérdezem mi tórténik a "Hir"tv..ben?? Hová lettek a jó musorok,es azok vezetói???

Cziffra Valéria

2022. 01. 02., v - 14:20

Jó lenne visszahozni a régi műsorokat, mert már szinte nincs mit nézni a Hírtv-n. Fő müsoridőben filmeket adnak, míg a másik csatornán folyamatosan a kormányt gyalázzák. Nem lesz ez így jó! Nem tudom a vezetőség miért döntött az ilyen változásokról, de nagyon rossz ötlet volt.
Kérjük vissza a régi értelmes műsorokat!!

Gergely Júlia

2022. 01. 02., v - 21:11

Silányul a műsor .A Troll nézhetetlen . Azokat a műsorokat amiket vártam eltűntek , pedig színvonalas műsorok , színvonalas műsorvezetőkkel voltak . A troll,a civil kör ,a háttérkép ,a régi sajtó klub. Szomorú , már mind kevesebbet nézem , helyette nézem az M5 bizonyos műsorait.

Új hozzászólás