A Ferkó még mindig rosszul van összerakva

Sándor Kinga írta 2022. 07. 26., k - 16:21 időpontban

Jaj, te Ferkó, vagy minek is nevezzelek?! Hát mi van veled, már megint delirálsz? Mit akarsz te? Visszavezetni az országot, de hova, ismét a szakadékba?

Szerinted, elfelejtettünk már mindent? Demokratikusan úgy sem tudsz kormányt váltani, de még csalással sem tudsz buktatni, és nyugati segítséggel sem mész már semmire!

Melyik pia járattal utaztál, ahol ilyeneket suttogtak a füledbe? A menetrendszerintiin, vagy csak az időközin?

Gondolod, hogy te még tényező vagy a magyar politikában? Nagy kópé vagy te Ferkó, de nem nagy koponya, csak egy egyszerű, botcsinálta emberke, aki úgy gondolta, ha valahol tanul csepűrágást, akkor majd lesz belőle valaki, de csak, mint ripacs, abból is a legrosszabb fajtája, tudsz megjelenni a politika színpadán.

Te Ferkó! Nem is mertél elindulni a választásokon, mert tudtad, hogy hatalmasat buktál volna, nagyobbat, mint az „asszonykád”! Nincs benned egy csepp szégyenérzet, és önkritika sem? Gondolod, hogy aki úgy lejáratja saját magát, hogy összevizelt nadrágban mutatkozik, tart valamilyen hebrencs beszédet, majd annyira kibillen az egyensúlyából, hogy majd betöri a kirakatot, azt még mindig támogatnák?

Te, aki tönkre tetted, kiárusítottad Magyarországot, bennünket, magyar embereket, úgy gondoltad, hogy ripsz-ropsz törlődik az emlékezetünkből? Az átkos tevékenységed során, már szinte csak a határaink maradtak, mert kiárultál belőle mindent!

Azt azért mégsem írhatom rólad, vagy az oldalbordádról, hogy hazaárulók vagytok, mert nektek Magyarország nem a hazátok, mert te csak itt születtél és a nyelvünket beszéled, a nejed pedig még ennyi sem, ö nem is a hazánk szülötte, ergo, nem lehettek hazaárulók! Csak egy kóbor lelencek vagytok, csak egy gennyes kelésként élősködtök Magyarország testén.

Egyszer azt nyilatkoztad, hogy senki ne merjen téged alkoholistának nevezni. Na, jól van, nem nevezlek annak, hanem, alkottam egy új szót erre az állapotra, méghozzá azt, hogy antijózanista.

Mert, ha lehet antialkoholista, akkor lehet antijózanista is.

Tehát, egy szónak is száz a vége Ferkó! Ne böfögj ide nekünk semmit, mert egy ilyen lepukkadt, önmagát is lealázó, kispadra ültető csaló, nem lehet Magyarország Miniszterelnöke! Még az is szégyen, hogy egyáltalán, valamikor megkaptad ezt a titulust, igaz, hatalmas csalás árán!

Ferkó! El a kezekkel Magyarországról, Orbán Viktorról, a Kormányunkról, és az egész magyar nemzetről!

 

A borítókép forrása: Magyar Hírlap/Hegedüs Róbert.

Új hozzászólás