Magyarország nem szavazta meg az uniós javaslatot...

Gergely Gábor írta 2022. 07. 26., k - 21:56 időpontban

A 444-en zokognak az elvtársak, mert Magyarország nem szavazta meg az uniós javaslatot, miszerint 15%-kal csökkenteni kell a gázfogyasztást. Azt mondják, nem is kötelező, de mi még azt sem fogadjuk el. Pedig hát az is oda vagyon írva, hogy nem kötelező betartani, de bármikor kiadhatják a "riadót", és akkor már kötelezővé válik. Azt pedig ki fogják adni még az idén, szóval mégis csak kötelező.

De mi az a 15%? Kb 15% termeléskiesés a gázt nagyban használó üzemekben => bevétel kiesés => munkahely megszűnés => áremelkedés => elszegényedés.

Kedves Elvtársak!

Orbán olyan amilyen. Mit vártatok tőle? Itt az ideje, hogy kezetekbe vegyétek az irányítást! Nincs hatalma felettetek. Idén télen 20 fok helyett állítsátok 17 fokra a termosztátot! Az pont 15 %! Nehogy már Orbán szabja meg, hogy fáztok-e vagy sem! A villanyt is tekerjétek lejjebb, mert az áram egy jelentős részét is gázzal állítják elő! Mondjuk a 444, telex, hvg trióból kapcsoljátok ki az egyik követését! Akkor kevesebbet használjátok a netet, kevesebb árammal, aminek az előállításához kevesebb gáz kell. Kenyérből is kisebbet vegyetek, mert a búza termeléshez is használnak műtrágyát, és ahhoz is rengeteg gáz kell!

Lázadjatok!

Világ proletárjai egybefagyjatok!

Új hozzászólás