A Mindenszó a fővárost megbénító balhéhuszárok ellen „készülődik”

Szőnyi Balázs írta 2022. 07. 27., sze - 13:59 időpontban

A Mindenszó nevű portál a visszatérését előkészítő Gyurcsánynak és a Momentumnak is üzent, „készülődnek”. A portál egy nyílt levélben szúrt oda a várost megbénító, hídfoglaló tüntetőknek: normálisan akarunk élni és közlekedni, dolgozni, munkába járni, szállítani Budapesten, és nem egy törpe kisebbség, egy szektás csürhe hőbörgése miatt egy bénult fővárosban élni!

 

"Tisztelt DK és Momentum vezetés!

Eddig a mérleg: leköpött rendőrautó, kukával betört rendőrautó szélvédő, káromkodásokkal összefirkált Erzsébet híd (pl. “Orbán, szopd ki a faszom”), drogos őrjöngők az éjszakában, fejberúgott rendőrök, sörösüveggel megdobott rendőrautó, káromkodások, kiabálás, rendbontás, a budapesti forgalom akadályozása…stb.

Megkérjük hát a szervezőket, azaz a DK-t és a Momentumot, valamint a Kétfarkú Kutyapártot is, hogy hívja vissza a csürhéjét az utcákról, az összes csövest takarítsa el a hidakról, ebből elég volt!

Normálisan akarunk élni és közlekedni, dolgozni, munkába járni, szállítani Budapesten, és nem egy törpe kisebbség, egy szektás csürhe hőbörgése miatt egy bénult fővárosban élni!

ELÉG VOLT!"

 

Forrás és fotó:PestiSrácok.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Forrás neve
PestiSrácok