A Ferinek már megint nem megy a matek

Sándor Kinga írta 2023. 01. 24., k - 07:44 időpontban

Az Apró villában, Feri matekkal fekszik és azzal kel. Matekol éjjel, nappal, összead, kivon, oszt, szoroz, talán még négyzetre is emel, és közben húzogatja a strigulákat. Minden héten beszippant egy ellenzéki politikust a saját pártjába, aztán őrülten számol, matekol. Az, az édes álma, hogy az ő pártja marad egyedüli ellenzéki párt a Fidesszel szemben. Valószínűségi számításokat végez, hogy a dollárokkal elcsábított, megélhetési politikusokkal hány potenciális szavazót nyerhet.

Néha vérben forgó szemmel körül néz, már-már az őrület határán van, mert belebonyolódik a számításokba, pedig még a prímszámokat is beveti a jobb eredmény érdekében. Mikor kissé megnyugszik, akkor azon morfondírozik, hogy hány jobboldali szavazót tudna elszipkázni.

Jaj, te Feri! Még a végén kényszerzubbony kell neked. Jó-jó tudjuk, most magadra vagy hagyatva ezzel a sok matekkal, mert az asszonynak most a legkisebb gondja is nagyobb a te gondodnál, agymenésednél. Gondolom, épp mentőakcióban van, menti, ami még menthető, a viselt dolgai miatt.

De térjünk vissza a te dolgodra. Hiába osztól, szorzól, nagyon elszámoltad magad, hú, de nagyon.

Tudod, egy valamit is magára adó MSZP-s, Jobbik -os, LMP -s, stb.-stb. szavazó sohasem fog rád szavazni. ŐK nem csak a Fideszt utálják, hanem téged is, de nagyon. Tettél érte eleget, sőt többet is, mint kellett volna. A nejedet is elutasítják, főleg most, hogy zörög a haraszt.

A Fidesz szavazókról meg ne is álmodj, mert tényleg beleőrülsz, aztán jön a gumiszoba.

Nagyon aljas dologra adtad a fejed. De hát mit is várhatunk tőled, hisz eddigi életed is így telt el, kijátszottál mindenkit, akit csak tudtál, nem beszélve arról, hogy szétloptad Magyarországot. Most, hogy talpra álltunk, ismét tolvajlásra, árulásra készülsz a nejeddel együtt. Hidd el, ismét megálljt fogunk parancsolni, jön újra a nagy zakó. A nejed Brüsszelben árulja Magyarországot, te meg itthonról fúrod a magyarokat. Háborúba küldenéd őket, egymás ellen uszítod az embereket, mert ehhez tényleg értesz, na meg a lopáshoz.

Addig hagyd abba Feri, míg teheted, mert nem úszhatod meg mindig a rácsos ablakú szobát, bent lévő budival.

Most már csak versenyezned kell az asszonnyal, hogy melyitek kerül előbb oda.

 

Sándor Kinga

Új hozzászólás