Gyerekeinket pedig mégsem hagyják békén? Miért hagyjuk? ...

Stoffán György írta 2023. 09. 05., k - 17:00 időpontban

A magam részéről az ELLE Magazin ideiglenes magyarországi betiltását javasolnám, megfelelő pénzbüntetés kíséretében… ha volna még kinek javasolni effélét, 2023-ban, a kereszténynek mondott, gyermekeinket védő kormány Magyarországán…

 

***

Az alábbiakat olvasom, az ELLE Magazin új címlapját bemutató cikkben, a Média1.hu-n,:

„A címlap nem csak Hlatky-Schlichter Hubert és dr. Szegedi László szerelmét és a család egységét ünnepli. Célja, hogy felhívja a hazai média figyelmét a befogadóbb ábrázolás szükségességére, megkérdőjelezze a sokak által még mindig vallott kirekesztő társadalmi normákat és ösztönözze a sokszínűségről, elfogadásról és egyenlőségről szóló párbeszédet.

„Minden gyerek megérdemli, hogy biztonságos, gondoskodó és támogató közegben nőjön fel, és ezt senki nem gátolhatja meg a szülők nemi identitására hivatkozva. Legújabb számunkkal szeretnénk reflektorfénybe állítani azt a számtalan családot és kapcsolatot Magyarországon, amelyek eltérnek a hagyományos konvencióktól, mert őszinteségük és erejük megérdemli a reprezentációt. A Born from Love címlap a szeretet egyetemességét és azt a tagadhatatlan igazságot bizonyítja, hogy a család nem a biológiáról, hanem a kötelékekről szól” – nyilatkozta Mádai Vivien, az ELLE magyarországi főszerkesztője.

Hozzátették, az ELLE Magyarország nemcsak szolidaritást vállal az LMBTQ+ közösséggel, de célja, hogy országszerte változást indítson, elfogadásra ösztönözze az olvasókat és a szélesebb közönséget, és ünnepelje a család minden formáját.”

***

Nos, a fentiek arra engednek következtetni, hogy a magyar Alaptörvény és más, e kérdéskörben megfogalmazott hivatalos állásfoglalások és törvények mindössze súlytalan, erőtlen tiltakozást jelentenek. Nincs következmény, nincs felelősségre vonás, mert „akkor mit szól a gazda, azaz a Nyugat”. Ha ma, Magyarországon megjelenthet egy ilyen címlappal indító magazin, akkor ettől kezdve hiteltelen minden, amit a gyermekek védelméről és a törvény erejéről mondanak a 2/3-dal megválasztott vezetőink. Mert úgy tűnik, hogy a gyermekeinket mégsem hagyják békén, s az önmagát keresztény szemléletűnek mondó ország-vezetés nem képes az efféle botrányos, az Ó-, és Újszövetségi isteni tanítással homlokegyenest ellenkező megnyilvánulások tiltására. Az ELLE Magazin tehát, szeptemberi címlapjának megjelenésével rácáfolt az e kérdésben vaskézzel és nagy hanggal állást foglalók vehemenciájára. Úgy tűnik, ezután bárki, bármilyen LMBTQ-s, meleg és a gyermekek normális lelki és testi fejlődése elleni lapot megjelentethet Magyarországon is, de elképzelhető, hogy óvodáinkban és iskoláinkban sem lesz biztonságban az a sok ezer éves erkölcsi rend, amelyet most az ELLE Magazin végtelenül cinikus és minden hazai törvényt figyelmen kívül hagyó megjelenésével, büntetlenül sutba dobott. Mert nem az a probléma, ha valaki a saját neméhez vonzódik, hanem az, hogy az efféle párkapcsolatot, mint normális családi kapcsolatot igyekszik elfogadtatni egy magazin, ráadásul a szeretetre hivatkozva jogosnak tarja, hogy gyermekeink ilyen beteges közegben nevelődjenek.

Én nem erre a „rendre” szavaztam, és nekem nem elég, ha az általam választott vezetők, mindössze a politikai csatározások mindenkor előhúzható fegyvereként hivatkoznak a gyermekvédelemre. Hiszen az ilyen címlapok az egész társadalmat fertőzik, amely fertőzés végül, minden harcias politikusi – immár üressé vált szóval – és politikailag habzó szájú ellenkezéssel szemben a gyermekeken csapódik le, és a keresztény magyar nemzetet teszi tönkre visszafordíthatatlanul.

Ha erre sincs válasza a kormánynak és a hatóságoknak, akkor a kormány és a hatóságok is éppen olyan bűnösök, mint a magazin tulajdonosai és főszerkesztője! Ugyanis a gyermek szent és sérthetetlen… a társadalom nagyobbik része számára!

 

Stoffán György

Új hozzászólás