<> Belföld | Hungary First

Belföld

  • Magyarország a harmadik legnépszerűbb ország a német nyugdíjasok körében – derül ki a WamS felméréséből, amelyet a focus.de ismertet. Mindez azt jelenti, hogy a Németországból elköltöző nyugdíjasok Lengyelország és Csehország után hazánkat választják.

  • Nem tudom, sírjak vagy nevessek, amikor emberek MSZP és DK zászlók alatt tüntetgetnek - állítólag a közpénz-lopás ellen és a demokráciáért. E két párt még egységes volt 2006 őszén, amikor demokrácia felfogásukat mindenki megismerhette. Szemkilövések, emberek nyomorékká verése, kardlapozás, lovasroham, kínzások a Magyar Rádió udvarán és a fogdákban, évekig tartó koncepciós büntetőeljárások...a dicső kommunista elődök nyomdokain, az ő módszereikkel.

  • "Nem tudom, sírjak vagy nevessek, amikor emberek MSZP és DK zászlók alatt tüntetgetnek - állítólag a közpénz-lopás ellen és a demokráciáért. E két párt még egységes volt 2006 őszén, amikor demokrácia felfogásukat mindenki megismerhette..."

  • Pedig Závecz és a többi liberális vitázó nagyon nem akarja fölvállalni, hogy ők ugyanolyan bevándorláspártiak lennének, mint az uniós elit vagy az ellenzék. Pedig egyik kutya, másik eb. Nagyon félnek attól, hogy a közutálat epéje nekik is a nyakukba borul. Ennek ellenére rendületlenül mondják a tohuvabohut, teszik megtévesztő, sunyi kis utalásaikat a migránsok általuk is vágyott mielőbbi befogadására.

  • Hazudjatok, az belőletek fakad, olyan, mintha a véretekké vált volna. Nevetünk a bohóckomédiátokon a parlamentben és az oktogoni goa-partyba torkollott kormánybuktatásotokon, a céltalanul bolyongó hordáitokon a városban és azon is, hogyha rossz idő van, megszűnik a diktatúra. Őszintén szólva már azon sem lepődünk meg, hogy a televízióban sem tudtok intelligens módon megnyilvánulni.

  • Antall József halálának 25. évfordulója alkalmából a VERITAS Történetkutató Intézet és az Antall József Tudásközpont 2018. december 11-én Küldetés és szolgálat címmel emlékkonferenciát rendezett az Országházban. A megnyitóbeszédet Orbán Viktor tartotta. A miniszterelnök ebben elismerőleg utalt arra, hogy Antallnak volt ereje visszautasítani Soros György „országkifosztó javaslatát”.

  • Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében – nyomatékosította január 17-énSzijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

  • A magyarok 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég friss felméréséből,- írja az echotv.hu. A többség elutasítja az általános sztrájkot a Munka Törvénykönyvének módosítása kapcsán, mert véleményük szerint az az ország működésének és békéjének aránytalan sérelmével járna.

  • A Demokratikus Koalíció azt javasolja Kiss-Rigó Lászlónak, hogy „élvezze ki a wellnessközpontját, mert csak addig a pillanatig lesz az övé, amíg újonnan választott istene ül a miniszterelnöki székben”. A Magyar Idők megszólaltatta az ügyben Soltész Miklóst. Az egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár úgy fogalmazott; Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt virágoztak a biznisz-egyházak Magyarországon,a jelenség ellen azonban semmit sem tettek. 

  • A napokban ítélt hat és fél év börtönbüntetésre egy macedón férfit a Szegedi Ítélőtábla. Az volt a bűne, hogy több mint 25 kilogramm marihuánát próbált Magyarországon keresztül Nyugat-Európába csempészni még 2017-ben. A táblabíróság különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt ítélte el a jelenleg 33 éves vádlottat, és a szabadságvesztés mellett hét évre kiutasította Magyarországról.