<> Külföld | Hungary First

Külföld

  • Az a két vezető akarja megmenteni és megújítani Európát, akik a saját országukat sem voltak képesek megújítani! Sőt, valójában azt láthatjuk, hogy egyre nagyobb káoszba taszították az unió két legnagyobb tagállamát. Most arról álmodoznak, hogy majd ők jövőt adnak az Európai Uniónak, majd ők megszabják, hogy merre menjen az egyébként 27 (Nagy-Britannia nélkül) tagú közösség.

  • A Chicago-beli Power House International Ministries (evangélikus felekezet) lelkipásztora, Antonio Rocquemore tökéletes céltáblájává vált az LMBTQ aktivistáinak, mivel prédikációjában felszólalt közösségének egyik férfi tagja ellen, aki nőnek öltözve jelent meg a vasárnap esti istentiszteleten. A videóra először Christian James Lhuillier hívta fel a figyelmet, aki amellett érvel, hogy semmilyen körülmények között nem kéne így “rendreutasítani” egy embert.

  • Vasárnap este fogadta hivatalában Soros Györgyöt Sebastian Kurz osztrák kancellár. A találkozó kiemelt témája a CEU bécsi kampuszának megnyitása volt – írja a 444.

  • Erről a Spiegel Online kiadása számolt be, amely még egy fontos mondatot írt: a német fővárosban nincs megfelelő megoldás erre a problémára. Pedig az elmúlt esztendőkben az állomások egy része befogadta a hajléktalanokat, ám ez a rendszer most, biztonsági kérdések miatt megszűnt. Rájöttek a németek, hogy a metróalagútban villamosvezeték van...

  • Celine Dion is csatlakozott a 'globalista értéksemleges elit' azon táborához, akik hírességek közvetítésével próbálják megváltoztatni a társadalmat és felülírni a természet törvényeit. Most már Ő is a gender-ideológiát, a nemi identitászavart hirdeti és erősíti, mely különösen veszélyes gyermekek telkintetében, hiszen a nemi identitás gyermekkorban mindekinél fejlődőben és kialakulóban van.

  • Merkel most épp úgy fogalmazott a Neue Presse című lap fórumán Chemnitzben a magyar határkerítés kapcsán: Európa közepén fekvő országként sokáig Németország is úgy látta, hogy a Földközi-tengeren az Európai Unióba érkezők ügye nem tartozik ránk. Ez egészen addig tartott, amíg Orbán Viktor Magyarországon nem készült el a kerítésével, és az emberek a balkáni útvonalon eljöttek Németországba.

  • Soltész Miklós történelmi jelentőségűnek és más országok számára is példaértékűnek nevezte Szerbia és Magyarország elmúlt években kialakult kapcsolatát – tudósított az ünnepségről az M1 közszolgálati hírcsatorna. „Nekünk az a felelősségünk és feladatunk, hogy ezt a sok-sok sebet, ezt a sok-sok rossz történelmi eseményt gyógyítsuk, helyretegyük és egymást erősítsük.

  • A franciák azért lázadtak fel Macron ellen, mert dilettáns gazdasági programba kezdett. Megszorító döntéseivel gyakorlatilag minden társadalmi rétegnek veszteséget okozott, ezzel olyan csoportokat állított egymás mellé (és szembe a kormánnyal), amelyek eddig soha nem voltak hajlandóak együtt tüntetni. Így elérte, hogy a francia történelemben először nem pártok vagy szakszervezetek, hanem civilek az interneten szervezve vittek az utcára tömegeket.

  • Négy bí­ró­ság is ki­mondta bű­nös­sé­gét, s hogy bör­tönbe kell vo­nul­nia Soros Györ­gynek. A fel­leb­be­zés összes le­he­tő­sé­gét ki­me­rí­tette, az íté­let jog­erős. 2 év azon­nal vég­re­hajt­ható bör­tön­bün­te­tésre ítél­ték tőzs­dei csa­lás­so­ro­zat miatt. Le kel­lene ülnie a bün­te­tést, de ő évek óta me­ne­kül az igaz­ság­szol­gál­ta­tás elől.

  • Ebből az alakalomból megemlékeztek a közös zászlóalj felállításának húsz éves évfordulójáról. „A közös zászlóalj nagyon sok közös gyakorlatot tartott az elmúlt húsz esztendőben. A két hadsereg közötti rendkívül jó kapcsolat azt bizonyítja, hogy együtt erősebbek vagyunk” – nyilatkozta a meredek kijelentéseiről is ismert román védelmi miniszter.