Merjünk Magyarok Lenni

HungaryFirst küldte be 2018. 10. 09., k - 10:56 időpontban

Nézzük meg, hogyan tudunk ismét Magyarként élni.

A mai Magyarság, a Magyar ember helyzetét, úgy megpróbálom kifejteni azokat a nézeteimet, amik erőt adhatnak ahhoz, hogy felülmúlva ÖnMagunkat, ledobva visszatartó kötelékeinket meglássuk, hogy a korunk igazi problémáját, ami nem gazdasági, hanem Lelki eredetű. Napjainkban, a Magyarságot sújtó gazdasági befolyásolás csak a „jéghegy csúcsa” ahogy szokták mondani, de a probléma gyökere, sokkal mélyebben és sokkal jobban beleívódott életünkbe, mint gondolnánk. 

Merjünk Magyarok lenni! Biztos vagyok benne, hogy mindenki tudja mire gondolok. Az első fejezetben (A belső az első) taglalt, tudati manipulációra, s az általa, évszázadok alatt kialakított mai ÖnTudatunkra, ami gyakorlatilag egyenlő a semmivel. Igen! Valljuk be őszintén, alig van öntudatunk, Magyarságtudatunk viszont egyáltalán nincs! Abban a világban, ahol az emberek figyelmének elterelése, és jelentéktelen dolgokkal való lekötése érdekében bármit megtesznek, viszont  aki Nemzetünkkel, Hazánkkal kapcsolatban meg mer szólalni, arra még a Magyarok egy része is azt mondja „Magyarkodik” több, mint elszomorító. 

Merjünk Magyarok lenni! Abban a világban, ahol a gyermekek az összes Tv reklámot kívülről fújják, de sose halottak még arról, mi az a Szer-tartás, Rituálé, Mágia, sőt ha hallottak is, azt hallották, hogy ezek Szentségtelen, Bűnös, gonosz dolgok. Abban a világban, ahol nem értik az Emberek, mit jelent az a szó, hogy „Lelkület” nem ismerik az „adott szó” jogát. Abban a világban, ahol ha nagyritkán kétnapos ünnepre bezárnak a boltok, mindenki vásárlási lázba kezd, persze nem létfontosságú ennivalót, hanem csomó felesleges dolgok összevásárolva. Ebben a világban nem csodálkozok azon, hogy nincs Tisztelet, Becsület, Lelkület, Nemzeti érték és Nemzeti gondolkodás, csak állandó ellenőrzés, és irányítás alatt tartott figyelem. 

Merjünk Magyarok lenni! Ilyen világban, minden Tiszteletem azon keveseké, akikben újraéled Nemzetünk, Magyarságunk iránti Szeretet lángja, ki mer állni a sorból és felmeri vállani azt. Ebben a mai világban, ez nagy Erény! Emellett, a napjainkat uraló, téves értékrendek és állandó tudati elnyomás mellett, legnagyobb feladatuk, Nekünk keveseknek, hogy megőrizzük és vigyázzuk Nemzetünk iránt érzett kifogyhatatlan Szeretetünk lángját, hogy Erős, és Tiszta maradjon. Ehhez ma elengedhetetlen Hitünk megerősítése. Merjünk Magyarok lenni!?

(Részlet, a LÉLEKTÁNCOLTATÁS című könyvből.)

A Lélektáncoltatás – A Magyarok Szakrális Szer-tartásai, Mágiája című könyv megrendelhető a lelektancoltatas@gmail.com, vagy info@lelektancoltatas.hu címen.

 

Merjünk Magyarok Lenni

 

Új hozzászólás