Gyurcsány: „Aki pénzért ölel, azt másnak hívják a köznyelvben.”

HungaryFirst küldte be 2019. 03. 15., p - 14:28 időpontban

Nyilván, ezzel a kijelentésemmel senkinek nem mondtam újdonságot, hiszen mióta belépett a politikai erőtérbe mást se csinál, csak gyalázkodik vagy esztelenségeket beszél. Ám, mivel a masszív szektára emlékeztető követői egyszerűen nem engedik, hogy a feledés homályába vesszen az ország egyik legkártékonyabb miniszterelnöke címét kiérdemlő Gyurcsány, így nem hagyhatók figyelmen kívül magyargyalázó szavai. Főleg nem olyankor, amikor a „függetlenül objektív”, vagy „objektíven független” médiában még partnere is akad folyamatos böszmeségének hangoztatásában, mint ahogyan az eddig ellene, most azonban már mellette pózoló ellenzéki alakulatok is szívesen asszisztálnak a jelenlétéhez.

Gyurcsányról tudjuk, hogy a hideg futkos a hátán, ha meghallja, hogy továbbra is élnek a Nagy-Magyarország egykori területén magyarok, pláne kiborul, ha még teszünk is azért, hogy magyar szóra magyar szó feleljen a nem kért, de elviselt határokon túlról. Úgy általában a magyar, a nemzet, a haza szavak sincsenek ínyére, mint ahogyan a családokat se tartja sokra. Azt meg pláne nem bírja szó nélkül hagyni, ha akadnak olyan „elvetemültek”, akik szeretnék, ha Magyarország magyar ország maradna, és ennek érdekében a kormány erősíteni igyekszik a családokat. Gyurcsány Ferenc éppen ezért a napokban a családtámogatási programmal kapcsolatban a következőt bírta mondani:

Aki pénzért ölel, azt másnak hívják a köznyelvben.

A téma kontextusában ez azt jelenti: azok a fiatalok, akik igénybe veszik, vagy vették a különböző családpolitikai támogatásokat, azok prostituálták magukat, ugyanis nyilvánvalóan a Fidesz–KDNP megvette őket, és csak és kizárólag a pénz miatt vállaltak, vállalnak gyermeket.

Ezt a bicskanyitogató megállapítást erősíti egy másik roppant „független” és még „objektívabb” lap hasábjain szintén mostanában napvilágot látott kirohanás, ami a családvédelmi terveket, a kommunizmus terhességmegszakítási tiltásával vonja egy kalap alá. Mint megtudható, akkoriban mindenki kénytelen volt vállalni a nem kívánt gyermeket, akik boldogtalan környezetben nőttek fel, a mostani intézkedések pedig ezt az időszakot idézik, csak most pénzért vállalnak az emberek gyereket, akiket nyilván nem fognak szeretni. Balliberáliséknál úgy látszik elképzelhetetlen, hogy valaki önként nagycsaládot, vagy egyáltalán gyereket akarjon, sőt ennek még örüljön is, hiszen ezzel az „én” szorul háttérbe, az pedig lelki nyomorba dönt mindenkit. Szerintük. Ebből következően a Gyurcsány Ferenchez hasonlók számára a támogatás és az önkéntesség fogalma is teljesen ismeretlen. Ők nyilván a diktátumokat, a tiltásokat és a kényszert tekintik megfelelő eszköznek.

 

Gyurcsány: „Aki pénzért ölel, azt másnak hívják a köznyelvben.”
illusztráció: Gyurcsány Ferenc, fotó: MTI

 

Teljes cikk: Nagy Dóra; Magyar Hírlap

Új hozzászólás