<> Belföld | Hungary First

Belföld

  • Amint azt sokan tudják, Európát évszázadok óta próbálja bekebelezni, uralma alá hajtani és irányítani egy kisebb(ségi) csoport. Ez a társaság egy jól kidolgozott, „bölcs”, ördögi tervet hajt végre. Néha ugyan alkalmazkodnak egy adott helyzethez, improvizálnak, de ami véletlennek tűnik nekünk, egyszerű embereknek, az bizony mindig is része világhódító koncepciójuknak.

  • Emberi mivoltukból kifordulva, ordítozva, öklöt rázva, sípolva, toporzékolva mennek be az ország házába, mintha zárt osztályon lennének. Javasolnám nekik, ha esetleg a sárga mellény viselésén gondolkodtak volna, hogy ne tegyék, rögtön a sárga házzal kezdjék, mert igen nehéz őket épelméjűnek tekinteni a kirohanásaikat látva.

  • Azok a Gyurcsányék beszélnek és vádaskodnak, akik 2006 őszén rendőrterrort vetettek be, erőszakkal, gumibotokkal, gumilövedékkel, lovas rendőrökkel, viperákkal verték szét a kormány ellen békésen demonstráló tömeget. Gyurcsány Ferenc személyesen irányította az erőszakos akciót, amelyben sok embert maradóan megsebesítettek és kilőtték a szemüket.

  • Heterogén választói csoportokból szívós, kitartó munkával alkotott politikai többséget Orbán Viktor – állítja Tóth Csaba balliberális politológus, aki szerint az ellenzék akkor veheti fel a versenyt a Fidesszel, ha képes lesz nagyon sok különböző embert és politikai irányvonalat integrálni.

  • Kunhalmi Ágnes művésznő kockázatos jelenetet vállalt. Nekirohant egy becsukott ajtónak, majd gyönyörűen játszotta a sérültet. Hadházi ugyancsak bevállalt pár rizikós jelenetet, lépcsőn tornázott, majd ellenséges katonákkal vitette ki magát. A háborús jelenet csúcspontjaként pulóverben, kabát nélkül landolt az épület előtt. Hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot, hiszen a zord téli hidegben akár tüdőgyulladást is kaphatott volna. Ha előtte nem iszik…

  • Felvilágosította a liberális CNN-t Kovács Zoltán. A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a CNN amerikai hírtelevíziónak adott hétfő este interjút.

  • Elégedetlenségüket fejezték ki az élelmiszerek kettős minőségének gyakorlatát megszüntető szabályozás hiánya miatt a V4-országok agrárminiszterei a Mezőgazdasági és Halászati Tanács december 17-én ülésén, Brüsszelben.

  • Addig is javaslom az illetékeseknek, mint egy abból a hárommilliós, a ma regnáló kormánynak bizalmat szavazó tömegből, hogy Bajnait tegyék cselekvésre és röplapszórásra alkalmatlanná. A röplapszórókat pedig hasonlóképpen figyelmeztessék a hazaárulás és a közrend megzavarásának a Btk. által büntetni rendelt paragrafusaira.

  • Na beleástam magam a túlóratörvénybe, mégpedig európai szinten. Az új jogszabály szinte tükörfordítása a német, az osztrák, a francia törvényeknek.

  • Miért avatkozik belügyeinkbe a Velencei Bizottság? Miért hazudik? Ha Ukrajna tesz a bizottságra, akkor mi miért foglalkozzunk vele?