<> feketék | Hungary First

feketék

  • Egyre több a hír arról, hogy kompenzáció nélkül elveszik a fehér farmerek földjeit Dél-Afrikában. Azonban nincs helyettük más, akik szakszerűen megművelné a földeket, így a teljes lakosság nagy bajba kerülhet Afrika egyik leggazdagabb országában. Július óta téma, hogy Dél-Afrikában tényleg elveszik a földeket a fehérektől. Korábban is létezett a fehérek elleni rasszizmus az országban, fogalmazhatunk úgy, hogy az inga átlendült a túloldalra, miután Nelson Mandela megszabadította az országot a feketék elleni apartheidtől. Ám közben az inga brutálisan kilengett a másik irányba, most már fehérek elleni apartheidről lehet beszélni.

  • 30 dél-afrikai búr család érkezett Oroszország Sztavropol régiójába – jelentette a Rossija 1 TV-re hivatkozva a Russian Today hírtelevízió.

    További 15 ezer búr menekült, akik a holland telepesek leszármazottai is tervezi, hogy Oroszországba telepedne le. Mert biztonságos jövőt szeretne magának és családjának. Az utóbbi időkben Dél-Afrikában megnövekedett a fehérek elleni erőszak. Tovább már nem tudnak ott élni. Mentik a menthetőt.