<> Nyíregyháza | Hungary First

Nyíregyháza

  • A rali különleges világa várhatóan mindenkit magával ragad majd idén, mert novemberben érkezik az I. Nyíregyháza Rally. A nézők és a drukkerek testközelből megcsodálhatják majd a 150 versenyautót: a Tokaji úti vásártéren lesz a szervizpark, a Kossuth téren a rajt és a cél, és egy gyorsasági szakasznak is – a belvárosi utakon – helyet ad majd a város – olvasható szeptember 23-án a város honlapján.

  • Vadonatúj buszokkal utazhatnak mostantól a nyíregyházi LEGO gyár dolgozói. A teljes megyét bejáró 11 új jármű nem csak modern és biztonságos, de olyan kényelmi szolgáltatásokat is nyújt majd a dolgozóknak, mint például a fedélzeti WiFi.

  • Ha minden a tervek szerint halad a Jégvilág előreláthatóan 2 éven belül épülhet meg a Nyíregyházi Állatpark területén. A beruházásra 3 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre, amit a Modern Városok Program forrásaiból finanszírozhatnak.

  • A létesítményben tizenöt salakos pálya áll a teniszezők rendelkezésére, a téli időszakban pedig egy vadonatúj, háromrétegű hőszigetelt teniszsátort alakítottak ki, amely három pályát fed le - ismertette az ügyvezető igazgató. Az átvétel óta a Marso húszmillió forintos beruházással nagyteljesítményű kondenzációs kazánt, valamint önindítós szünetmentes áramfejlesztőt épített be a teniszsátorba annak érdekében, hogy a leghidegebb téli napokban is játéklehetőséget biztosítson.

  • Megérkeztek az első sűrített földgázzal (CNG) működő, hazai és uniós forrásból beszerzett új autóbuszok Nyíregyházára. A 41 darabos flotta két járművét csütörtökön a Kossuth téren nézhették meg az érdeklődők.

  • A Nyíregyháza négy játszmában nyert a Vasas ellen csütörtökön a női röplabda Magyar Kupa elődöntőjében, a párharc első mérkőzésén.