Biológiai fegyvergyár található a mariupoli Azovstal acélmű alatt?

Szőnyi Balázs írta 2022. 04. 24., v - 14:18 időpontban

Biológiai fegyvergyár található a mariupoli Azovstal acélmű alatt, melyet az orosz haderő hermetikusan lezárt. A földalatti bunkerben több száz NATO tiszt és a biolabor ukrán alkalmazottai rekedtek. Őket védik élő pajzzsal a neonáci parancsnokság alatt álló azovista egységek - olvasható az AnderweltOnline-tól származó jelentésben, melyet a Magyar Békekör szemlézett.

A 24 km hosszú, néhol 30 méter mélyen húzódó alagútrendszerben PIT-404 jelzésű titkos NATO létesítmény található egy szupertitkos biológiai fegyver laboratóriummal együtt - összesítésben írja a Magyar békekör. A PIT-404-ben bizonyítottan NATO-tisztek tartózkodnak. A páncélozott bunkerrendszert a gyár tulajdonosához, Rinat Ahmetovhoz, Zelenszkij elnökhöz és Hunter Bidenhoz, az amerikai elnök fiához kötődő Metabiota cég építette és üzemelteti amerikai és francia pénzből. Az előadó által átadott, német forrással megjelölt anyag szerint „mariupoli lakosok ezrei váltak kísérleti nyulakká a nyugati szakemberek végezte embertelen kísérletekben”.

„A francia hírszerzők és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból, mielőtt az orosz és a csecsen haderő bekerítette volna őket. Ezért hívta fel Macron oly sokszor a Kremlt, és kérte, hogy nyisson SOS humanitárius folyosókat”... - írta a veteranstoday.com.

Úgy tudják, néhány francia hírszerző tiszt meg is halt a mentőakcióban, Macron pedig azért menesztette 2022. március 31-én Eric Videauxt, a hírszerzés főnökét, mert hibát követett el.

A földalatti járatokban amerikai, kanadai, német, francia, olasz, török, svéd, lengyel és görög tisztek rekedtek. A szökni próbált Roger Clothier amerikai altábornagy helikopterét lelőtték, őt pedig elfogta a Donyecki Népköztársaság milíciája.

Oroszország és donyecki szövetségese élve akarja elfogni az Azovstalban rekedt embereket, kész tények elé állítva a Nyugatot. Hiszen az Egyesült Államok folyamatosan hirdeti, hogy nem avatkozik be a háborúba, pedig a Mariupolból érkező információk szerint pont az ellenkezője látszik. Nem meglepő, hogy az USA szokatlanul hallgat, amikor szakemberei meghalnak Ukrajnában, jóllehet politikai alapállása szerint minden egyes amerikai állampolgár megölése háborús oknak tekintendő – tűnik ki az anyagból.

A nemzetközi közvélemény várakozással tekint arra, hogyan fog reagálni a NATO, amikor majd Oroszország bemutatja a világnak a mariupoli acélmű foglyait, a háború aktív NATO-szereplőit. Nehéz lesz humanitárius akcióvá fehéríteni a NATO és az Egyesült Államok birodalmi bűneit – áll az AnderweltOnline anyagában.

Hozzászólások

Gonda Péter Pál

2022. 04. 25., h - 07:43

Gondolom, a fényességes Nyugat most hallgat és lapít mint az a bizonyos kutyatermék a fűben.
Szégyenletes amit Amerika művel. Rosszabbak mint a nácik és a komcsik voltak.

Új hozzászólás

Forrás neve
Magyar békekör