Az európai traktorok kétes forradalma

Stoffán György írta 2024. 02. 07., sze - 21:46 időpontban

Furcsa, deja vu érzésem van, amikor látom a rengeteg traktort Európa szerte. Mindig így kezdődött… valahol kitört egy forradalom, amely később végigsöpört a jó öreg földrészen, és minden rosszabb lett utána. Érdekes módon azonban, mindegyik efféle Európán végig gyalogló forradalom ugyanazt a célt és eszmét szolgálta. A franciák tömeggyilkos forradalma az egyházat tizedelte meg, a ’48-as forradalom pedig, szintén a kereszténység és a királyságok ellen irányult. Minden alkalommal a nép javára, a nép szolgálatában és a népuralom hangsúlyozásával, a demokrácia hazug ígéretével történtek az események. A végén akasztások, hazudozás, gyilkosságsorozat, és a nép gyötrelme lett a forradalom eredménye. Az összes, Európára kiterjesztett anarchikus megmozdulást (forradalmat) ugyanazok szervezték, saját pénzügyi és hatalmi céljaik elérése érdekében.

Ma is ezt látjuk. A láthatatlan és nem létező világhatalom új világendet akar. Ebbe belevonták az egyházakat a gazdasági és politikai szereplőket, látszatháborút generáltak, amelyből hatalmas profitot termeltek ki maguknak, majd amikor elpuffogtatták a fölösleges fegyvereket, kilőtték a selejtes tankokat, befagyasztották az amerikai támogatást, akkor kell szervezni egy európai forradalmat, hogy gazdaságilag is magára lehessen hagyni azt az országot, amelyet a láthatatlan és nem létező hatalom kirabolt. Ezekben a háborúkban és forradalmakban nem számít a plebsz, nem számít az emberi élet, ilyenkor még alapvető emberi jogok sincsenek. Csak az igazságosnak hirdetett, emberiség elleni bűncselekmények jogosak, a jog pedig ennek a szemléletnek vettetik alá. A demokrácia szellemében gyilkolnak, a jogos önvédelem szellemében támadnak meg országokat és ártatlan polgári lakosságot, ölik meg gyermekek ezreit, kínoznak embereket csak azért, mert ilyen vagy olyan származásúak. Az elvetemült gonoszság irányítja ma a világot, és minden eddigi érték és parancs megszűnt létezni. Mind az egyház, mind a civil politika az embertelenséget, az Isten nélküli, hitetlen világ megteremtését szolgálja, szembe megy a Teremtés logikájával és kiszolgáltatja a gyermekeket is a bűnös élvezetekért rajongó sátáni szellemiségnek. A pedofília lassan már nem büntethető, s a beteges világban a jog odáig süllyedt, hogy az Unió 50 milliárd euróval támogat egy náci, korrupt és embertelen országot, amelyben természetes a náci jelképek használata is, de Magyarországon egy Hakenkreutz-os zászlóért pénzbüntetés jár…

Azonban, maradjunk a traktoros „forradalomnál”.

Egyszerű volt a jóléthez szokott nyugati parasztot utcára csalni, hiszen ők nem a tényleges romlást érzékelik, hanem a zsebükben való hatalmi turkálásra kényesek. Nem a hitük elvétele miatt aggódnak, nem az erkölcsi megsemmisülés miatt tüntetnek, nem zavarja őket a világ szexuális aberráltság erőszakos terjesztése, a pedofília egyre közelebbi elismerése és kötelezővé tétele etc. Csupán azért mentek ki az utcára, mert kicsalták őket azzal, hogy az ukrán termékek miatt kevesebb lesz a bevételük, nem tudják majd eladni, amit megtermelnek. A láthatatlan és nem létező világhatalom ismét zsákutcába terelte a népeket, nemzeteket, a parasztokat, a polgárságot. Ugyanis, ha a traktorok sokáig lesznek kint, utakat lezárva, az import árukat megsemmisítve, akkor a jólét megszűnik, az addig csillogó áruval teli boltok üressé válnak, így az önző, jóléthez szokott, buta tömeg a traktorosok ellen fordulva, rendet követel majd. A rendet viszont azok „állítják helyre” majd, akik kicsalták a parasztokat az utcára ezzel az előre megtervezett szándékkal. A rohamsisakos, viperás, éles lőszerrel lövöldöző rendőrök minden helyzetben és minden politikai hatalom kiszolgálásában egyformán használhatók, épp úgy mint az igazságszolgáltatásnak nevezett szektorban dolgozó taláros végrehajtók. És a rendcsinálás után, megszűnik a káosz. Az ideiglenes áruhiányra hivatkozva, be lehet vezetni a bankkártyás fizetést, engedményként mégsem hozzák be Európába az ukrán mezőgazdasági termékeket, Ukrajnát szépen felosztják, hogy többé ne jelentsen veszélyt és kiaknázhassák a természeti kincseit a nem létező és láthatatlan világhatalom javára… Megszületik az Új Világrend. A bábák pedig a mai autópályákat lezáró traktoros parasztok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogyan vették őket „palira” ugyanazok, akik őseiket és azok őseit is megtáncoltatták… Hiszen megvehető, árulásra kész gazemberek a világon mindenütt vannak!

A világ lassan, de átalakul egy hatalmas kényszer-munkatáborrá. Egyetlen egyház lesz, amelyben a régi, „elavult” Bibliát kidobhatjuk, mert Jézust átminősítik, Máriáról pedig, szót sem ejtenek, hiszen, ha, Jézus nincs akkor az Édesanyja sem lényeges többé. Homoszexuális bíborosok és nők választják majd a pápát, mise helyett pedig rúdtáncosok szórakoztatják a templomba betérőket, akik a földanya szobrocskáját imádják… Az emberek „szabadok” lesznek, és azt tehetik, amit a nem létező hatalom a nép saját érdekében megenged.

Mindennek a koronája az ostoba amerikai mese, amelynek két főhőse, két demens vénember. A forgatókönyv szerint az egyik a rossz a másik a jó. A rossz megbukik, a jó pedig elnyeri az elnöki széket, és megmenti a világot, Amerikával együtt. Kibékül az orosz népmesék mai hősével, aki egyébként éppen olyan beépített főszereplője a világ átalakításáról a nem létezők által írott horrorisztikus forgatókönyvnek, mint az összes többi állam és kormányfő. Mindössze ennyiről van szó, amikor a vak világ e pillanatban még a traktoristáknak drukkol.

Mert a mese csak egy kitalált, szórakoztató dolog… ez a forgatókönyv viszont úgy tűnik, valósággá válik – hamarosan. Ezért nem is mesének nevezzük, hanem egy aljas, hazug és embertelen világnak, amely végül – Istent kizárva –, önmagát is felemészti… a nem létező és láthatatlan világhatalommal egyetemben. 

 

 

Stoffán György

Új hozzászólás