Mi lesz most? Az UEFA örökre betiltjátok a Wembley-t?

Szőnyi József írta 2021. 07. 12., h - 13:06 időpontban

Hétköznapi rasszizmus és egyebek…Mi lesz most? Az UEFA örökre betiltjátok a Wembley-t?

Különös elégtételt hozott a számtalan nemzetközi szervezet és a médiák által eltitkolt és meghamisított valóság a labdarúgó EB fináléjára.

Azon túl, hogy a szerethető, szimpatikus olaszok elkenték a nagyképű, agyon támogatott és térden csúszó angolok száját, kidugta fejét a szivárvány színű „respect – no to racism” táblácskák, karszalagok és reklámok mögül a valóság.

Idézzünk fel csak néhány momentumot az események sorából:

Kezdődött azzal, hogy a szigetországi járványhelyzet miatt felmerült, hogy a budapesti Puskás Aréna lenne a helyszíne az elődöntőknek és a döntőnek, miután itt teljes biztonsággal rendezhető teltházas mérkőzés. A budapesti találkozók frenetikus hangulata, a szurkolók példamutató lelkesedése első reakcióként az egész világot elkápráztatta s ennek hangot adott a nemzetközi sajtó is, meggondolatlan módon…

Hamar jött a parancs: elég legyen ebből! És elég lett… Jöttek a második hullámban a hazug, rágalmazó cikkek, jött az UEFA gyalázatos politikai megrendelésre történt büntetése. Döntött az elődöntők és a döntő helyszínéről is a maffia szövetség: 60 ezerre felemelte (pont annyira, ahányan a Puskásban teltházas szurkolás lehetne) a Wembley engedélyezett nézőszámát és nekik adta a három csúcsmérkőzést…

Méltó módon meghálálta ezt a sportszerű, toleráns, befogadó angol közönség, bizonyítva ezzel az UEFA tévedhetetlen, szakmai és politikai szempontból is helyes döntését:

Már a döntő mérkőzés előtt tombolva törtek – zúztak London utcáin, majd a jegy nélküli békeharcosok megrohamozták a stadiont, áttörték a biztonsági zónát és beözönlöttek a nézőtérre. Válaszul a biztonságiak lezárták a Wembley összes kapuját, így az érvényes jeggyel érkezők egy része nem jutott be a mérkőzésre!

E hangulati alapozást követően elkezdődött a mérkőzés, némi olasz himnuszt kifütyülés után, amit az UEFA alkalmazásában álló hangtechnikusok (valamennyi közvetítést az UEFA által delegált szakmai stáb készítette) sikeresen kiszűrtek a közvetítésből, nehogy már szó érje a ház elejét…

Történt még a játék vége felé, hogy a pályára beszabadult civil jelentős kergetőzést rendezett a biztonsági őrök elhízott csapatával a közönség legnagyobb örömére – különösen a magát hanyatt vágó rendfenntartó produkciója tetszett - .

Ezután történt, ami történt, a teljesen megzavarodott angol edző eszement cseréivel el is döntötte a tizenegyes párbaj kimenetelét.

Innen  aztán elszabadult a szivárványos, térdelős valóság, miután  mindhárom kihagyott büntetőt színes bőrű játékos követte el, jöttek is a toleráns, befogadó angol rigmusok és közösségi bejegyzések tömkelegei a rasszista gyalázkodás legalja szintjén.

A békésen, vereségüket méltósággal viselő drukkerek hazafelé menve még szétverték London belvárosát, tömegverekedéseket csináltak, földön fekvő emberek fejét rugdosták, valakit a Temzébe is hajítottak…

Mi pedig, rasszista, náci magyarok továbbra sem térdelünk, nem festjük szivárványosra stadionjainkat, viszont nem ütjük véresre ellenfeleinket, nem átkozzuk faji alapon színes bőrű sportolóinkat.

Ezért aztán bezáratják stadionunkat, büntetnek, gyaláznak bennünket, miközben mások boldogan törnek, zúznak, színes bőrűeket aláznak…

Igazságot tett a Mindenható: Olaszország az Európa – bajnok!  

 

Szőnyi József

Hozzászólások

Andersik Vince

2021. 07. 13., k - 15:11

Minden szava igaz. Mindenütt vannak vandálok,csak Magyarországot úgy mutatták be ,mint az ördögöt.akit üldözni kell. Szerintem angol győzelemnél is ez lett volna,csak akkor bocsánatos bűn.most is az.Ott lehet mindent csinálni.

Attila Gulyas

2021. 07. 14., sze - 11:06

Büszke vagyok
Magyar vagyok a fiúk saz egész stáb a szurkolók meg mutattak magukat

Becker Lajos

2021. 07. 14., sze - 11:58

Nos szóval hajrá UEFA,szivárványos imádat,így kell szurkolnicsak igy illik!! Minket Magyarokat,pedig le nácizni meg büntetni,mert ezt diktálják a politikusok itt már nem a fociról beszélünk,hanem az erő fitoktartásról!Nem ez a helyes kedves UEFA a sportal kellene foglalkozni!Nincs helye a poltikának a sportban!!Akkor is hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!

János Elekes

2021. 07. 14., sze - 21:48

Rohadék nyugat európai köcsög bagázs rendre utasít, minket magyarokat, akik igaz keresztény hazát akarunk?

Esetleg tájékozódni kellene...
Az olasz himnusz kifütyüléséért, a néző pályára rohanásáért, tárgyak pályára hajításáért, és a nézők gyújtogatásáért egyaránt büntetik az angol labdarúgó szövetséget. Ezen túl könnyen lehet, hogy a jövő nyáron kezdődő nemzetek ligája meccseket sem rendezhetik meg a Wembley-ben.

https://www.goal.com/en/news/england-receive-multiple-uefa-charges-afte…

https://www.standard.co.uk/sport/football/england-stadium-ban-uefa-inve…

Szóval ennyit arról, hogy jajj a gonosz nyugat, gonosz UEFA, mindig csak minket, szegény magyarokat büntetnek..:)

Ax UEFA Meg jo,hogy nem kenyszeritette Magyarorszagot 10000 menelult helyet a Puskasban .

Új hozzászólás