A PestiSrácok = szivárványcsaládok védelme…

Stoffán György írta 2024. 01. 14., v - 16:51 időpontban

Nem ellenségem egyetlen olyan homoszexuális ember sem, aki természetesen, akár a heteroszexuálisok, éli az életét, és nem hivalkodik fölöslegesen szexuális irányultságával, hiszen mindenki a saját keresztjével él, azt hordozza.

Azonban, mélyen elítélem azokat, akik ismeretlen jogokat követelve maguknak, fennen hirdetik, hogy ők „mások”.

Azt pedig, végképp elutasítom, ha saját irányultságát egy-egy homoszexuális pár ki akarja terjeszteni a következő generációra, mint természetes életvitelt. A Pesti Srácok védelmébe vette ezeket a párokat, s azt, hogy a gyermeknevelés is e tekintetben természetes és elfogadható. Bizonyára van az a pénz, amiért egy konzervatív, magyar és kereszténységét folyamatosan hirdető szerkesztőség át-átruccan a másik térfélre…

A PS most, a korábban karlendítéséről ismert Trombitás Kristóf személyében, vezércikkében megtette ezt a kiruccanást, s megpróbálta bizonygatni, hogy a magyar szabályozás helyes, jó és a gyermekeknek is előnyére válik.

(https://pestisracok.hu/igen-teljesen-rendben-van-hogy-azonos-nemu-parok-is-nevelnek-gyerekeket/?fbclid=IwAR14P9XDWEyHmySXgD3YK7lq2U2ViQdE8tDdC-7_Mpq1dYk42Rcv289fUbY)   

Pedig nem! A Teremtés logikája, az Ó-, és Újszövetségi tanítások számos útmutatást és parancsot tartalmaznak a gyermekek egészséges és botránkozás nélküli nevelését illetően, amelyeket Trombitás bizonyára nem ismer, vagy nem ismer el, hiszen szemmel láthatóan kötődik a homoszexualitáshoz, az abban rejlő lehetőségekhez, mint például, a gyermeknevelés. A PS egyedül a gyermekek érdekét az egészséges lelki fejlődést nem veszi figyelembe, ami nem elbagatellizálható tény, hanem förtelmes bűn! Nem azt forszírozza Trombitás írása, hogy miként lehetne az állami és egyházi nevelőintézeteket családiasabbá, jobbá tenni, hanem arra próbálja rábeszélni olvasóit, hogy lássák be: az azonos nemű párok által nevelt gyermekeknek sokkal jobb a sorsuk, mint a nevelőintézetekben… (Ezzel Trombitás a nevelőintézeteket is lejáratja!) Trombitásnak el kellene beszélgetnie Böjte Csaba ofm testvérrel erről a témáról, hogy többé ne írjon efféle, kereszténységgel és a gyermekek érdekeivel súlyosan ellentétes cikket!

Nem tisztem minősíteni a már számos példával illusztrálható PS-es szellemi ingadozást, ám e mellett a téma mellett, ami a PS egészséges, keresztény magyar jövő iránti elkötelezettséget megkérdőjelezi, nem mehet el józan gondolkodású magyar szó nélkül, kivált, ha a keresztény értékeket is magáénak tekinti.

A magyar szabályozást dicsérni a gyermeknevelést illetően, épp olyan felületes, bűnös és nemzetünk jövőjét veszélyeztető szellemiség, mintha az abortusz szabadságát, azaz a megfogant élet meggyilkolását tartaná bárki elfogadhatónak, dicsérendőnek és követendőnek.

Sajnos, Magyarországon egyfajta skizofrén állapot van a gyermekekkel és a gyermekneveléssel kapcsolatban, amelyben a magyar keresztény szemlélet hadakozik a kötelező Uniós, liberál-bolsevik, istentelen szemlélettel. Ez a szemlélet jelenik meg az említett PS cikkben, amelynek okán a magam részéről elhatárolódom ettől a médiumtól!

 

 

Stoffán György

Hozzászólások

Mackóapó

2024. 01. 18., cs - 09:47

A nagy probléma még mindig azzal van, ha valakiről kiderül, hogy hogy éli az életét a hálószoba négy fala között!
- mert akkor jön rá a bélyeg.
Elég nagy barátiköröm van- főleg egyetemről. Van aki full katolikus családban nőtt fel- katolikus óvoda, iskola, gimi. Csak az érettségi után világosították fel- addig azt hitte a gyereket a gólya hozza. Még is meleg lett belőle.
Van olyan haverom is aki szivárványcsaládban nőtt fel és még is hetero lett belőle- és nem tagadták ki, nem erőltették rá a buziságot.
És van olyan ismerősöm is aki megnősült, és 10 év házaság után, három gyerekkel a háta mögött vallotta be, hogy ő meleg csak a család mega környezet nyomására nősült meg.
Az, hogy mi a természetes és mi nem el lehet vitatkozni, de a jelenség létezik, függetlenül attól, hogy miylen környezetet teremtünk. Senki nem válik meleggé mint ahogy heterová sem. Ez genetika és születéskor dől el.
Aki meleg abból meleg lesz, aki meg hetero abból meg hetero lesz- tök mindegy, hogy gyerekként milyen környezetbe kerül bele.
Ezért kell mindkét életformát megismertetni a gyerekekkel, hogy senki ne éljen kényszerben, hazugságban és ne járjon senki se úgy mint a fent említett haverom. Ott sajnos egy család hullott darabikra, ami senkinek sem jó.
Aki meleg az szembesüljön ezzel még gyerekként és találja meg a párját a saját nemében, de az nem jó, ha egy egész család köztük gyerekek élnek hazugságban, pusztán azért mert a környezetük rájuk erőltetett valamit a szülők egyikére!
Az meg hazugság, hogy a melegek rá akarják erőltetni saját identitásukat másokra! Valóban van egy szűk réteg aki ebben gondolkodik- ők a szélsőségesek. Ilyenek viszont mindenhol vannak. Ezzel az erővel be lehetne tiltani az egész emberiséget.

Új hozzászólás