Nyílt levél DKlárinak

Stoffán György írta 2020. 07. 16., cs - 20:19 időpontban

"Elena" Asszony!

Nem hagyhatom szó nélkül azokat a gyalázkodó és hazug mondatait, amelyeket elpufogtatott a szebb napokat és jobb magyarokat is látott magyar Parlament falai között. Mintha Sztálin vagy Hitler egyik leszármazottja beszélt volna a Dumában vagy a Reichstag falai között… mi több: a maga, felmenőinek és férjének „dicső munkásága” után olyannak tűnt maga is és a beszéde is, mintha a Führer valamelyik leszármazottja bizonygatná a munkatáborok kapujában, hogy a munkatáborok jók, és hasznosak lesznek a jövőben is.

A maga nagyapjának „szerény munkássága”, családom néhány tagjának a halálát okozta, tehát nem tudom magát, mint kommunista hazaárulót mérhetetlen ellenszenv, sőt mélyről jövő utálat, undor és gyűlölet nélkül nézni. Tudom, a sokszor bérmálkozott hites ura, rossz kereszténynek tartana emiatt.  

Maga, a parlamenti beszédében mintegy négymillió magyart sértett meg, amikor azt az embert nevezte csalónak és zsarolónak, akire az ország kimondva, kimondatlanul felnéz, akit szeret, és akiben bízik. Nem tudom ezt a beszédet azzal elkönyvelni, hogy maguk kommunista hazaárulók ilyenek, mert személyes sértéseket nem lehet általánosságban megítélni. A maga nagypapája egy alattomos, ócska kommunista gyilkos volt, az apja bizonyos értesülések szerint benne volt II. János Pál elleni, gyilkos szándékú merénylet megszervezésében, s állítólag, a maguk elhurcolt zsidótól rekvirált villájának pincéjében tartott lőgyakorlatot Ali Agca, mielőtt Rómába vette volna az útját. A maga férje békés, hazafelé induló magyar emlékezőkre nyittatott tüzet és rendelt el lovasrohamos 1956. ötvenedik évfordulóján, de emellett Magyarországot drámai helyzetben, a csőd szélén adta át, a maga által csalónak és zsarolónak nevezett magyar Miniszterelnök kormányának.

Ma pedig maga egy új és végzetes hazugsággal állt a pulpitusra, és hazudozott arról, mit is jelent az Európai Unió demokrácia-felfogása, s az miért volna nekünk, magyaroknak jó.

Maga semmi mást nem csinált ma a Parlamentben, mint Szamuely Tibort, és Rákosi Mátyást, valamint szeretett – de csak maga által szeretet – nagypapáját idézte meg. És mindenkit, aki a magyarokat gyalázta, irtotta és gyűlölte a történelem során, egészen II. Józsefig visszamenőleg.

Maga, ma, hazaárulásból tartott egyetemi előadást úgy, hogy közben személyeskedő és aljas hazugságokkal vádolta Orbán Viktor miniszterelnököt, és a benne bízó, rá szavazó magyar, keresztény többséget. Sokan vagyunk, akik nem tudunk magának, családjának és hazaáruló kommunista-kapitalista pártjának megbocsájtani. Mert vannak bűnök, amelyeket nem lehet megbocsájtani, de ezeket a bűnöket bűn is lenne a nemzettel szemben megbocsájtanunk. Hiszen maguk az egész kárpát-medencei magyar nemzet ellen acsarkodnak. És ennek lesz következménye! Mert az erkölcs és a történelmi hazudozás, akkor is regenerálja magát, ha mi magyarok egyetlen ujjal sem teszünk azért, hogy ez megtörténjék. És a bűn is elnyeri a büntetését… s ezt magának is látnia kell, ha olyan nagy történelmi ismeretekkel rendelkezik, mint amit bizonyítani akart ma a pulpituson.

Magának ma inkább bocsánatot kellett volna kérnie sok millió magyar haláláért, megkínzásáért, deportálásáért, a magyar nemzet folyamatos lejáratásáért, családja gyilkos magatartásáért. Ám, maga ezzel szemben, a legvéresebb és legaljasabb kommunista diktatúrákat idézte meg Magyarország parlamentjében. Beszélhetett volna arról is, miért nem engedték be a Vatikán területére... de mindegy is... 

Mondanám magának, hogy: szégyellje magát! De nem mondom, mert a süketnek is hiába mondják, hogy halljon… a vaknak pedig, hogy lásson… Illetve volt már erre példa… de akkor azt is hozzátette a Nagy Gyógyító, hogy: „hited meggyógyított téged”, vagy, hogy „menj, és többé ne vétkezzél”... Magának azonban magyar ügyekben, a magyar nemzetben hite sincs… és a magyarság elleni bűnöket soha nem tudja, és nem fogja abbahagyni…

Ám, újra mondom: – az erkölcs regenerálja önmagát. Magát idézve Klára: -”mint láttuk ezt már sokszor a történelem folyamán”…

 

Stoffán György, Nemzeti Napló

Hozzászólások

Seres Csaba

2020. 07. 17., p - 15:00

Azt sajnálom hogy csak ez a két véglet van a polcon. Irkálhatnak egymásnak úgyis az jön le hogy egyik kutya másik eb. A DK nak nincs hitele a magyar nép között a Fidesz meg elfogja lopni egész Magyarországot. Mind két pártot el kellene zavarni a közéletből de sok aberrált nyugdíjas még befolyásolható és nekik már nem kell jövő kép csak egy kis alamizsna. Mi meg mehetünk sőt kényszerülünk külföldön munkát vállalni. Szerintem hajrá. Inkább legyen megint 56. Csak egymást nyirjátok ki

Az a sok általad aberráltnak nevezett nyugdíjas építette fel ezt az országot amihez te nem tettél hozzá semmit a sírásodon kívül. A hozzád hasonló hozzáállású emberek nyugodtan elmehetnek ebből az országból. Mert a normális fiatalok jövőképében semmi szükség az ilyen emberekre.

Nem vagyok sem nyugdíjas, sem munkanélküli, dolgoztam külföldön is, itthon mégis jobban érzem magam, biztonságban. A szüleim nyugdíjasok, szeretetben élnek és jókedvűen, ha akadnak nehézségek, együtt megoldjuk. Van jövőképünk, vannak céljaink. Ki az aberrált?

Varga Géza

2020. 11. 06., p - 05:01

Ha a lopott holmi itthon marad, abból még haszna lehet az országnak. Ez nem azt akarja jelenteni, hogy a tolvajoktól nem undorodom. A nagyobb gondot azok az ezermilliárdok jelentik, amelyeket a privatizáció során külföldre juttattak akár úgy is, hogy a gazdaságunkat bagóért elkótyavetyélték, vagy államkölcsönt kreáltak. Ezelnek köszönhetően vagyunk koldusok, miközben a munkánk haszna ma is külföldre megy.

Új hozzászólás